Sm Stajı Hak.

asd

Üyelik
27 Eyl 2005
Mesajlar
2
Merhaba

Ben Ağustos 2005 döneminde SM Stajı başvurusunda bulundum ve 12 Kasımda staj başlatma sınavına girecem. Benim sormak istediğim şu interaktif eğitim cd lerini aldım. Fakat kutusundan dahi çıkartmadım. Çünkü alan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla çok karışık birşey. Kitaplardan çalışıyorum. Eğitim cd lerini kullanmadığım için stajıma ne gibi yan etkisi olabilir. Bunu çok merak ediyorum. Stajımı bitirme zamanı geldiğinde acaba uzaktan eğitim cd'lerinden çalışmadığım için stajımı iptal ederlermi. Tesmer bizlere bu zorunluluğu getiriyor ama başka kişilerin ruhsatı ile çalışarak kendisine bu ünvanı yakıştıran belki ortaokul mezunu insanlara dahi dokunmuyor.
 
Merhaba,
Staj başlatma sınavını bu interaktif CD'ler sayesinde, sadece 10 gün çalışarak kazandım. Konular düzenli, konu testleri yol gösterici bence..
Madem açmayacaktınız, neden o kadar para verdiniz :?:
Kolay gelsin..
 
ben bir bağıntı kuramadım bildiğim kadarıyla eğitim cd leri staj sınavı öncesi bir zorunluluk değil isteğe bağlı, stajı başlayanlara zorunlu tutuluyor ki anladığım kadarıyla sizin daha stajınız başlamamış, ben şahsen bana o cd leri bedava verseler hatta abartmıyorum üzerine para verseler ne alırım ne uğraşırım çünkü onlarla kaybedeceğim vakit daha değerli age of empires oynarım daha iyi en azından hızlı karar alma yeteneğini artırır
 
Sayın asd,

Benim bildiğim kadarıyla da staj başlatma sınavına yönelik eğitim setlerinin isteğe bağlı olduğudur.Yani bunu kullanmak istiyorsanız sizin yaptığını gibi parasını verip kullanırsınız.Bununla ilgili bir zorunluluk yok.Ancak staj başlatma sınavını kazandıktan sonra zorunlu bir eğitime tabi tutulmanızı gerektiren uzaktan eğitim seti olan e-use var.İkisini birbirine karıştırmamak lazım.Ayrıca sizin olayları idrak ediş tarzınızı inan sizin kadar kimse iyi bilemez.Siz kendinizi eğitim süreci içerisinde hangi eğitim şekli ile verimli buluyorsanız o şekilde çalışınız.Ancak dediğim gibi staj başlatma sınavını kazandıktan sonra mecburen cd'lerle çalışmak zorundasınız.Onun dışında staj başlatma sınavı öncesi almış olduğunuz setin bir zorunluluğu yok.

Saygılarımla,
 

Benzer konular

Üst