SMMM Arkadaşlar Bilgisi Olan Varsa

ordeal28

Katkı Sunan Üye
657 tabi düz memur aynı zamanda serbest meslek faliyetinde bulunabilir mi?sgk çalışan memur diyeyim.en azından 3568 de buna bir mani var mı?

Ynt: smmm arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım

Bulunamaz.

Ynt: SMMM Arkadaşlar Bilgisi Olan Varsa

neye göre bulunamaz?657 e göre mi? 3568 e göre mi?biraz açıklarmısın

selamlar

datasoft ve luca ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim

datasoft 2500 TL civarı malolacak en fazla yıl içinde taksite bölünür benim kullandığım bildiğim program

luca 500 euro ilk yıl ödemesiz 5 yılda ödenecek ek olarakda her yıl yıllık ödeme var buda 5 yılda yaklaşık 2500 lira yapıyor ama 5 yılda ödeniyor

Luca nın kullanım kolaylığını bilmiyorum ama datasoft çerez gibidir çok basit yolları vardır
luca ve datasoftu bilen arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim hangisini tercih edeyim luca almaya değermi

Bu konuda benzer başlıklar var, datasoft kullanmadım. Luca yı öneririm.

luca'nın maliyeti 2.500 TL'yi bulmuyor.
1. Eğer yeni meslek mensubuysanız 5 yıl X 100 EUR = 500 EUR yani 1.050 TL civarı bir maliyeti var. (ki bence çok güzel bir imkan)
2. Yeni meslek mensubu değilseniz de 100 müşteri hesabı için peşin 900 TL maliyeti var. 100'den sonra gireceğiniz her müşteriniz için müşteri başına 4 EUR+KDV ödüyorsunuz ki keşke 100'ü geçsek de ödesek diyesi geliyor insanın. :)

Kolay gelsin..

carihesap ' Alıntı:
selamlar

datasoft ve luca ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim

datasoft 2500 TL civarı malolacak en fazla yıl içinde taksite bölünür benim kullandığım bildiğim program

luca 500 euro ilk yıl ödemesiz 5 yılda ödenecek ek olarakda her yıl yıllık ödeme var buda 5 yılda yaklaşık 2500 lira yapıyor ama 5 yılda ödeniyor

Luca nın kullanım kolaylığını bilmiyorum ama datasoft çerez gibidir çok basit yolları vardır
luca ve datasoftu bilen arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim hangisini tercih edeyim luca almaya değermi
Bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var. İşyerinde datasoft kullanıyoruz. Luca'yı ise hiç kullanmadım.

_burak_ ' Alıntı:
luca'nın maliyeti 2.500 TL'yi bulmuyor.
1. Eğer yeni meslek mensubuysanız 5 yıl X 100 EUR = 500 EUR yani 1.050 TL civarı bir maliyeti var. (ki bence çok güzel bir imkan)
2. Yeni meslek mensubu değilseniz de 100 müşteri hesabı için peşin 900 TL maliyeti var. 100'den sonra gireceğiniz her müşteriniz için müşteri başına 4 EUR+KDV ödüyorsunuz ki keşke 100'ü geçsek de ödesek diyesi geliyor insanın. :)

Kolay gelsin..

:) öyle değil işte her yıl ayrıca verilen şuan 100 euro olan yıllık aidat ile birlikte 5 yılda lucada 2500 lira maliyete geliyor sözleşmeyi iyi okumak lazım

Yıllık yenileme ücreti diğer programlardada var

stajyer2007 ' Alıntı:
Yıllık yenileme ücreti diğer programlardada var

var doğru ama mesela güncellemezseniz yinede programı kullanabiliyorsunuz lucada sözleşmeyi feshetme durumu var