selamlar
sevgili ogün
sınav komisyonu üyelerini buldum. ama sana yok. bir e-use konusunda yazı yazan bir Allahın kulu sen çıktın bu forumumuzda. oda aynen nasrettin hoca gibi-(daha önce de geçmişti) başka fil yok mu olayından beter.
sevgili murat.
cevaplayalım tabii. stajyerin stayjerden başka dostu var mı?

bunu hem sitem anlamında kullandım hemde gerçekten mali müşavirlerin derdi kendilerine yetiyor.
ama şu gözden kaçıyor. herkes bunu bilsin. bu mesleğin daha iyi, daha saygın konumda olması isteniyorsa yeni nesil stajyerlere yatırım yapmaları gerekiyor.
öyle e-use gibi eğitim yapıyoruz gerekçeleriyle ticaret kokan durumlar bu yaklaşımdan kat kat uzak.
şimdi komisyon üyeleri kimler. sıkı durun tüm stajyerler . açıklıyorum.
öncelikle şunları söyleyeyim cevaplarda istenen ayrıntılar ve yorum derecesi sınavda çıkan sorularda ve cevaplarından anlaşılabilir. bu konuda pek tavsiye almadım ama ismmmo'sının 2 sene bir çıkardığı soru cevap bankası olabilir.
bak murat bu tavsiyem sana ve diğer stajyer kardeşlere. ogüne yok...
şimdi sınav komisyonu üyeleri kimler.
işte şu zatı muhteremler
3568/
Madde 7 – Serbest muhasebeci malî müşavirlik sınavı Birlik tarafından yazılı olarak yapılır.
Sınav Komisyonu 7 üyeden oluşur. Üyelerin 2'si Maliye ve Gümrük Bakanlığını temsil eder. Diğer 3 üye Yüksek Öğretim Kurulunca teklif edilecek 5 aday arasından diğer 2 üye ise Birlikçe teklif edilecek 4 üye arasından Maliye ve Gümrük Bakanı tarafından seçilir.
Sınav komisyon üyeliklerine aday gösterileceklerin; hukuk, iktisat, maliye, muhasebe, işletme, bankacılık, idarî bilimler dallarından lisans veya lisansüstü seviyesinde mezun olmaları ve bu konularda onbeş yıl çalışmış veya bu kadar süre öğretim üyeliği veya görevliliği yapmış bulunmaları şarttır.
peki bunların sıfatını öğrendikde kimdir bunlar.
işte orada ogüne iş düşüyor. sevgili ogün kendini affettirmek istiyorsan şu bilgi edinme yasasındaki e-dilekçe örneğini ya buraya koy ya da bizlere mail at. bizlerde kanun çerçevesinde hep beraber soralım veya yazalım.
ve yahutta Ankarada sevgili Erkan kardeş bu konuda birinci elden telefon ya da yine tesmere giderek acaba bilgi alabilir mii? bu arada Erkan beyin önceki tesmer yorumlarından bayağı faydalandığımı belirtmek isterim. çok sağolsun. dayanışmanın faydaları bunlar :idea:
bu arada çağrımı yeniliyorum.
sınava giren arkadaşlar lütfen yaşadıklarını bizlerle paylaşşsınlar...
yoksa kıdem mi satıyorlar bizlere
sevgiyle