SMMM Bitirme Yeterlilik Sınavı Hk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heerdeem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
19-20 kasım 2005 dönemi ilk sınava girdiğim dönem. yaklaşık 1 ay ders çalıştım. sorular hakikaten zormuş. özellikle denetimden bu kadar zor beklemiyordum. 4 dersten kesin geçtim. 3 ders muallakta. Tahminen kaldığım dersler: Denetim, Vergi ve Maliyet. Gönül isterki hepsinden geçeyim. ama bu çok zor. denetimi geçmem imkansızdı. vergi çalıştığım kaynak yanlıştı. maliyetten de bu kadar kolay sormazlar diye düşündüm. 1. sorunun a şıkkını yaptım. b şıkkında son ders olduğu için, herhalde kafa iyice dağıldı. Soruyu yanlış anlamışım. yanlış yaptım. Mart ayında inşallah bu dönem olduğu gibi, maliyeti kolay sorarlar. Ama denetimi yine zor sorarlarsa isyan çıkabilir.

Neyse inşallah herkes harcadığı emeğin karşılığını alır.

merhabalar.
ben de kursları merak ediyorum.
ortalama bir ders 250 ytl civarında.yani ortalama 1.000 ytl yi stajyer maliyetine atmamız gerekiyor.
odanın kursuna mı yoksa özel kurslara mı gitmek gerekir.
her ne kadar sözel derslerden kurs düşünmesem de sınav tarihi yaklaştıkça soru işaretleri artıyor.
kursa gidenler fikirlerini yazarsa sevinirim.
herkese bol sans...

Ynt: SMMM Bitirme Yeterlilik Sınavı Hk

arkadaşlar bu sınav komisyonu kaç yılda bir değişiyo. Yusuf Hoca gitmedenbiz bu finansaldan geçemicez galiba. 17 sorudan 13 yada 14 ü doğru ama yine 50 getirmicek bu..

2 senede mi değişiyo bu sınav komisyonu 1 senedemi mevzuatta da bulmadım sinirden:?

AASTEK ' Alıntı:
arkadaşlar bu sınav komisyonu kaç yılda bir değişiyo. Yusuf Hoca gitmedenbiz bu finansaldan geçemicez galiba. 17 sorudan 13 yada 14 ü doğru ama yine 50 getirmicek bu..

2 senede mi değişiyo bu sınav komisyonu 1 senedemi mevzuatta da bulmadım sinirden:?

yönetmelikte de kanunda da göremedim. yönetimle gelip yönetimle mi gidiyor bunlar

önceden 2 seneydi son kanunla 3 seneye çıktı görev süreleri yani dosyalar yandı yusuf sürmen yüzünden :(