SMMM için İnternet Sitesi gerekli midir faydaları var mıdır.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ugur6666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugur6666

Katkı Sunan Üye
smmm ler için internet sitesine gerek varmıdır sadece ciddiyet ve yenilikçi belirtisimidir, gerçekten mükellef bundan yararlanırmı, işyerine katkısı varmıdır vs. birkaç firma var yapan fiyatları 350-400 tl civarında yıllık 100-150 aidatı var.. bilgi olsun diye yazdım reklam anlaşılmasın fiyat kazanç oranı bakımından

Ynt: SMMM için İnternet Sitesi gerekli midir faydaları var mıdır

web sitesinin olması o meslek mensubunun işini ne kadar ciddiyete aldığının bir göstergesi olarak kabul edilebilir. bilinçli !!!müşterilerinize bu konu hakkında bilgilendirme yaptığınızda çok olumlu tepkiler alacağınız aşikardır. 100 ün üzerinde müşteri potansiyeli bulunan her meslek mensubunun bu uygulamaya geçmesini tavsiye ederim. sitedeki bilgi güncellemesini de tamamen kendi eline aldığında , kendine katacaklarıda yanına artı olacaktır.

Ynt: SMMM için İnternet Sitesi gerekli midir faydaları var mıdır.?

Kesinlikle faydası olacaktır.
Müşterilere site üzerinden toplu mail gönderilmesi, smmm' nin siteye yazacağı makaleler müşteri gözünde smmm' ye değer katar.
Zararı yoktur, faydası vardır.

Ustadlar
yasak deniyor dogru mudur ?

peki internet sitesi olan varmı ?

İnternet sitesi yasak değil. İnternet sitesi yapan birkaç yer gördüm. İncelediğimde yüzlerce meslek mensubunun internet sitesinin olduğunu gördüm. Hepsi referanslarda var. Sizde görebilirsiniz. Hatta bir kaç tanesinin sitesine girip inceledim. Fakat belirli bir kalıba sokulmuş internet sitesini kurmak ne kadar işimize yarar onu bilemiyorum. Ben birkaç kere telefonla görüştüm. İnternet sitesi üzerindeki isteklerimi belirttim. İnternet sitesinin içeriğinin bu olduğunu ve değiştiremeyeceklerini söylediler. Sonuçta benim sitem ve gerekli aktivasyonları o site üzerinde gerçekleştiremiyorum. Sadece sitenin adı atıyorum smmmhasanhüseyin@com ve sitenin içeriğinde yazılan bilgiler sizin bilgileriniz değil. Sadece bir tanıtım yazısı yazıyorsunuz o kadar.

Word press diye bir site var oraya bakın

Siteyi istediğiniz şekilde güncelleyebiliyorsunuz, Bende web tasarımcılar ile konuştum istediğimi yapamadılar. Şimdi kursa gidiyorum

Ant Z ' Alıntı:
....Bende web tasarımcılar ile konuştum istediğimi yapamadılar. Şimdi kursa gidiyorum
Merak buyurdum, ne istediniz ki siz yapamadılar?

İstediğim tasarımı yapamadı

evet belli bir kalıp var onun üstüne isminiz yazılıyor.. bi meslektaşımız yaptırmış mükellefler oraya girip kendi bilgilerine ulaşabiliyor rapor alabiliyor..

link verebilir misiniz ?

Teşekkür ederim

Bence internet sitesi faydalı olur ama olmazsa olmaz değildir. Birde sitenin içeriğide önemli siz sitenizde mevzuat konusunda çok yazı yazarsanız muhasebe konusunda ayrıntılara girerseniz o siteye müşterileriniz yada müşteri adaylarınız girmez,anca bizim gibi muhasebeciler girer,site faydalı olur ama mükellefin işine yarıyacak bilgiler olursa o siteyi kullanırsa,ona faydalı bilgiler olursa bize değil :)

Saygılarımla...

:) Aynen

Farklılaşabildiğin noktayı sitede öne çıkarmak gerekli aslında ama ozamanda reklam yasağını deler miyiz ?

Merhaba

Bu konuda http://web.alomaliye.com/ adresini ziyaret etmenizi öneririm. Websitenizi Türkçe panel sayesinde dilediğiniz gibi yönetebiliyorsunuz. Ayrıca 7/24 mevzuat haberleri Alomaliye.com tarafından sitenize otomatik aktarılıyor. Bu sayede siteniz sürekli güncel kalacaktır.

Referanslarımızdan bazıları;