SMMM İtiraz (Anketli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haktan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İtiraz sonucunda notunuz değişti mi?

• İtiraz ettim, notum değişmedi.

Kullanılan: 0 0.0%
  • İtiraz ettim, notum değişti.

• İtiraz etmedim bir fayda sağlayacağına inanmıyorum.

• Kullanılan toplam oy
    0

haktan

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar hiç itiraz ederek sonuç alan oldu mu merak ediyorum bu konuda neler biliyorsunuz ???

Ynt: smmm itiraz

Forumda bu konuda bolca yanıt mecut arama bölümünden ilgili cevaplara ulaşabilirsiniz. Genel kanı itirazın bir şey değiştirmediği yönünde.

Ynt: SMMM İtiraz

Arkadaşlar bu itiraz acaba yakın zamanda açıklanır mı ? Bilgisi olan var mı ? Finansal tablolardan itiraz ettim notum 40 ama tek dersim acaba tek ders olduğu için tesmer 50 rakamına yuvarlalar mı ?? Yuvarlamassalar son hakkıma kalacağım :( ??? Genellikle itiraz için bağış diyorlar ama olur mu bir süpriz acaba ????

benimde son hakkımdı ve vergi tek ders pas geçmem gerekirdi aslında ama neyse artık itirazdan bişey beklemiyorum tabi ama sanırım c sınavına girme hakkımız varmış bu konuda bilgisi olan varmı birde daha önce c sınavına giren arkadaşlar nerelerden ve nasıl çalışmalıyız kaynak öneriniz var mı :( ???

bu itiraz sonuçları ne zaman açıklanacak 20 temmuz sınavına girdikten sonra mı acaba :o artık ümidim kalmadı valla oturup çalışayım bari beklemektense :(

Arkadaşlar, eğer sonuçtan eminseniz sonuçlar konsusunda bölge idare mahkemesine müracat etmek daha doğru bence

Buraya itiraz ettim diye yazan arkadaşlar;

İtiraz neticelerini yazıverseniz de diğerleri bir fikir edinse, itiraz edip etmemek konusunda...

Temmuz'da girdiğim denetim dersine itiraz ettim.
(bi halta yarayacakmış gibi) sonucunu alırsam yazarım

Ben de Analiz'e itiraz ediyorum. Bakalım sonucunu ben de yazacağım. Neticeyi yazmayanlar utansın :)

DENETİM DERSİNE İTİRAZ ETMİŞTİM ALDIĞIM NOT 41'Dİ AYNI NOTU VERMİŞLER SANIRIM İTİRAZ PEK FAYDA SAĞLAMIYOR

Denetim dersine itiraz etmiştim aldığım not 41'di aynı notu vermişler sanırım itiraz pek fayda sağlamıyor

En çok sorulan sorulardan birisi olması nedeniyle bir anket ekledim.

Ynt: SMMM İtiraz (Anketli)

İtiraz sonuçları açıklanmış. Sonuç yine aynı. Değişen birşey olmamış maalesef. :( Önümüzdeki sınavlara bakacağız artık..

ankette bir dördüncü seçenek olarak "İtiraz etmedim ama bir fayda sağlayabileceğine inanmıyorum" da eklense iyi olurdu. az oy almazdı.

Denetim'e itiraz ettim ama sonuç değişmedi yine 41 yine 41...:(((

Arkadaşlar İSMMMO'dan yetkili birinden aldığım cevap aynen şu ;

İtiraz ederseniz sadece okunmuş olan sınav kağıdı üzerindeki notlama inceleniyor....

Sınav kağıdının tekrar okunması için Mahkemeye başvurmanız gerekiyor. Mahkemede ( Şayet olumlu karar verirse ) Bilirkişi tayin ediyor. Bu bilirkişiye Türmob cevap kağıdını veriyor O CEVAP KAĞIDINA GÖRE sizin kağıdınız inceleniyor... ( Kısacası Fişleniyorsunuz , Unutun bu mesleği ??? )

Şayet son hakkınızsa Ve tek dersten kaldı iseniz o dersten ( Notlarınızda 40-50 arası ise ) son itiraza başvurmadan oda ile koordineli hareket ederseniz 50 ile öteleme OLABİLİYORMUŞŞŞ...

arkadaşlar

itiraz sonucu olumlu olabiliyor

denetimden 40 alıp itiraz edeni ve 50 olarak itiraz sonucu geleni biliyorum

birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim

bana da etme etme dediler ama etmekte fayda var ...