personel maaş programı

SMMM Odaları Bağımsız Denetim Konusunda Üzerlerine Düşeni Yapıyorlar mı?

sahincolak71

Katkı Sunan Üye
Bağımsız denetimde SMMM'lerin sorunları forumda defalarca dile getirildi Hatta smmmlerin hak kayıpları somut biçimde ortaya koydu Örnek 30.06.2009 tarihli Gümrük Yönetmeliği Fakat nedense hak kayıpları konusunda bir kaç kişi dışında kimse görüş bildirmiyor Genç arkadaşlar kusura bakmayın ben de sizden biriyim ben de sınava giriyorum Yanlız robot gibi sınava girip çıkıyorsunuz Ne oluyor ne bitiyor fikriniz yok? Önder bey, Mavi efe ve Ogün Güneş gibi konuya hakim kişiler de olmasa hiç bir şeyden haberimiz olmayacak Peki bütün bu olaylar gerçekleşirken bağımsız denetimde smmmlerin yeri tartışılırken smmm odaları ve yöneticileri ne yapıyor nasıl bir çalışma yürütüyorlar? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yada yöneticiler varsa burada icraat ve merakla görüşlerini bekliyoruz Odalarımız meslek örgütlerimiz bağımsız denetimde neredesiniz?
Önder beyin dediği gibi icaratlarınız varsa paylaşalım lütfen
Saygılarımla

Ynt: SMMM Odaları Bağımsız Denetim Konusunda Üzerlerine Düşeni Yapıyorlar mı?

Merhaba Arkadaşlar
Öncellikle Şahin Çolak arkadaşı tespitlerinden dolayı tebrik ediyorum Bağımsız denetimin içinde biri olarak yaklaşımının gerçekten bilinçli, olayları sorgulaycı bağımsız denetimde sorunların çözüm yerini doğru tespit eden bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum Şahin arkadaş bir gün bağımsız denetimde iyi yerlere gelmeni yürekten diliyorum Paylaşımından dolayı tekrar teşekkür eder düşüncelerini aktarmanın sürekli olmasını dilerim Paylaşım her zaman gereklidir Saygılarımla