SMMM Olduktan Sonra Hayatınızda Neler Değişti ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: SMMM Olduktan sonra hayatınızda neler değişti?

benim için tek değişen ders çalışma stresinin olmaması..
aklımda hep vardı dosya yakma korkusu..çok şükür bu bitti..
ama şimdi de iyi bir iş lazım..büro açmak da zor..bu denetim olayları nasıl oluyor..
hiçbi bilgim de yok..

Nasipte kendi sorduğum soruya yanıt vermek varmış ;D ya bende çok bi değişiklik yok ama havası var bu doğru ders çalışma telaşım bitmedi spkya bakıyorum hoş spk bitse mba derim o bitse başka bişi derim sınavları seviyorum 26 yaşında hiçbir haber beni yerimden zıplatıp alaaaaaaaaaaaa diye sevinç nidaları atmama sebep olamaz ondan sınavlar devam edicek bakalım umarım işede yarar belgem

ayyuk ' Alıntı:
Nasipte kendi sorduğum soruya yanıt vermek varmış ;D ya bende çok bi değişiklik yok ama havası var bu doğru ders çalışma telaşım bitmedi spkya bakıyorum hoş spk bitse mba derim o bitse başka bişi derim sınavları seviyorum 26 yaşında hiçbir haber beni yerimden zıplatıp alaaaaaaaaaaaa diye sevinç nidaları atmama sebep olamaz ondan sınavlar devam edicek bakalım umarım işede yarar belgem

aslında kendi kendimizle yarışmaya başladık farkındamısınız. bu çok güzel. başkalarıyla yarışma cahillikse insanın kendisiyle yarışması bilgelik bence :D

ya bi de spk işine girdik, kasımda 2 ders verdim 76-64-44 aldım, sadece spk mevzuatı dersi kaldı, bi de o var yaa, neyse o kolay 1 hafta çalışır bi antalya yapar verir gelirim inş., tabi 70 almam gerekiyo :)

sm³ gazi yayınları yeter mi var mı not falan sende varsa yollarsan süper olur

smmm olmak çok güzel bir duygu :) 2011 yılı uğurlu geldi. bir fabrikada muhasebe sorumlusu olarak iş başı yaptım. daha sonra smmm oldum.. bugün ymm'miz geldi tekrar tebrik etti. smmm olmak iş hayatında bana + değer kattı. sanırım işin sonunda müdürlük var :) inş. insanların bakışı değişiyor. valla havam oldu ;D..belgeyi aldım ve başardım bunu demek yeterr ben sonunda başardım demek hiçbirşeye değişmem. belgem gerekirse işe yaramasın duvara asayım sandıkta kalsın önemli olan azmin sonu zafer oldu. başara bilme duygusu süper.. İnşallah bütün arkadaşlar başarılı olurlar. ;)

ayyuk ' Alıntı:

valla ben de gaziden çalıştım, bende ayrıca bi dershanenin notu var, bi ara msn adresini gönder göndereyim sana ;)

SMMM bitse ne olur..
CIA, CMA, CCSA, CFE, CISA, CFSA, SPK, ilerde belki YMM..
nasılsa bize gün yüzü yok bu hayatta :)

ACCA sertifikası almayı düşünen yok mu? Biriniz alın da bize önayak olun:) 50 küsür ülkede imza yetkisine sahip oluyoruz o sertifikayla.

sedateroglu ' Alıntı:
ACCA sertifikası almayı düşünen yok mu? Biriniz alın da bize önayak olun:) 50 küsür ülkede imza yetkisine sahip oluyoruz o sertifikayla.

firmalar da öyle dio zaten.

Türkiyeden bi sertifikalı bulsakta 50 ülkede imza attırsak dio:)

varoşlar bizim mekanımız varoşlar

:):):) Varoşlar haaa. 20 TL ye defter tutulur. KDV si bizden stopajı sizden. Yok mu tutturan :)

battıbalıkyangider nerden alınır ne işe yarar bi bakim netten belki spkdan sonra ben alırım

Ya ben diyorum bu ayyuk ile tembell' in aklı 5 karış havada.:) Yine karıştırdı ya hu. Onu ben sordum ben ben :)

sedateroglu ' Alıntı:
Ya ben diyorum bu ayyuk ile tembell' in aklı 5 karış havada.:) Yine karıştırdı ya hu. Onu ben sordum ben ben :)

ben biliorum dur bulayım öf

sedateroglu ' Alıntı:

tamam sedat ya sende hep bizim kafa karışıklığımızı yakala :D özür dilerim :D
battıbalıkyangider çok teşekkür ederim de bu sınav beni aşar bence :D

sm³ ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

valla ben de gaziden çalıştım, bende ayrıca bi dershanenin notu var, bi ara msn adresini gönder göndereyim sana ;)

sonsuz teşekkürler sm³ cidden faydalı notlar :)

merhaba arkadaşlar konuyu güncellemek istedim
yeni smmm olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

ben yeni smmm oldum henüz hayatımda bir değişiklik yok (sadece iş değiştirdim daha iyi bir firmaya geçtim) eğer büro açma durumunuz yoksa çalıştığınız firmada yönetici pozisyonuna gelebilmek için bir kaçyıllık bir emek daha harcamak gerekiyor oda müdürünüz giderse yada terfi alırsa sizinde önünüzde kimse yoksa vs.vs...
denetim şirketinde çalışmak yada kendi büronu açıp çalışmak dahamı mantıklı acaba ? ne dersiniz..............