SMMM Ruhsat Dağıtımı

MyfateYou

Katkı Sunan Üye
SMMM belgesini almaya hak kazanan SMMM ruhsatları yarın tören eşliğinde dağıtılacaktır.

Şimdiden belgesini yeni alan arkadaşlara tebrik ediyorum iş hayatında başarılar dilerim

Ynt: SMMM Ruhsat Dağıtımı

Kazanan arkadaşları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Saygılar.

Kazanan arkadaşları bende tebrik etmek istiyorum.Darısı başıma ;) ve tüm çalışanların :) Törenlemi veriyorlar duymamıştım daha önce vaybe çok güzel bir duygu olmalı :)

Saygılarımla..

Arkadaşlar merhaba,

Ruhsat törenine gitmeyip daha sonradan alsak olur mu ? Tören kalabalık mı olur ? Yarın gidecek aradaşlar var mı?

evet,yarın dağıtılıyormuş.Ben bu dönem başvurmadım ama arkadaşların daveti üzerine gideceğim :).Yarın için ruhsat alacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim.

asliyz ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Ruhsat törenine gitmeyip daha sonradan alsak olur mu ? Tören kalabalık mı olur ? Yarın gidecek aradaşlar var mı?

Yok aslı yarın gitmezsen ruhsat yanıyor tekrar sınavlara girmen lazım :))))))))))

Tebrikler üstadım tekrardan.Galiba baya kalabalık olacak.Eskiden 2 güne yaymışlardı.Şimdi tek gün olduğundan kalabalık olacak galiba.Başvuru yapmışsın gel de al :)

Belgeyi alacak arkadaşları bende tebrik ediyorum.
Darısı benim ve diğer arkadaşların başına.

:) Sağol arkadaşım .. Ama gelemeyeceğim herhalde.. Oda dan alırım daha sonra..

yeterlilik ' Alıntı:
asliyz ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Yok aslı yarın gitmezsen ruhsat yanıyor tekrar sınavlara girmen lazım :))))))))))

Tebrikler üstadım tekrardan.Galiba baya kalabalık olacak.Eskiden 2 güne yaymışlardı.Şimdi tek gün olduğundan kalabalık olacak galiba.Başvuru yapmışsın gel de al :)

Ya Arkadaşlar gitme imkanınız varsa gitsenize ne güzel oda başkanı ile resminiz olur :P İnsan hayatta kaç kere SMMM olur ;)

süslendim püslendim :D bu akşam gideceğim. bakalım inşşallah güzel olur herşey. illaki olsun diye hiç birşey için demedim hep hayırlısıysa olsun iyi olacaksa ilersi için olsun huzurum bozulmayacaksa olsun diye diledim. Geldik bu günlere :)
bugün ruhsatı alıcaz kimlik kartlarımızı alıcaz artık yeni yeni yol ayrımlarına geldik yeni başlangıçlar...

haziranda büro açılışını yapıyorum toparladık 5-6 mükellef geliyolar yavaş yavaş bakalım yaa inşallah herşey güzel olur çok emek verdim ve hala veriyorum tek dileğim emeklerimin karşılığını almak :)

Tebrikler... yine yeniden..

1 saat ??? Ben 2 yıl daha bekleyeceğim..

Bende gittim ama alan kişi ben değildim abimdi
Ama cok güzel bir duygu 400 kişi diplomasını almaya gelen kişi vardı
Allah herkese nasip eylesin ( Amin ) :)

BayramBjk ' Alıntı:
Bende gittim ama alan kişi ben değildim abimdi
Ama cok güzel bir duygu 400 kişi diplomasını almaya gelen kişi vardı
Allah herkese nasip eylesin ( Amin ) :)

ben isimleri söyleyen beye acıdım söye söyle bitmiyor ;D

bide çıkışta bir bey daha elimize kitaplar vs verirken meslektaşım hayırlı olsun falan dedi el sıkıştık, kardeşimde diye nerden tanışıyorsunuz ;D tanımıyorum ki dedim şaşırdı aa diye ne kadar samimi candan davranıyorlar. hakikatten de öyle hepsi güler yüzlü sevimli. insan diyor dışardan bu meslek hep sevimsiz bilinir ama görseler içini ;D sarılasım geldi ;D

Acımak ne kelime... Hasretle, özlemle benim ismimi okumasını beklerdim... :D :D :D

kemalkaya ' Alıntı:
Acımak ne kelime... Hasretle, özlemle benim ismimi okumasını beklerdim... :D :D :D
aah aah zaten hemde nasıl bekliyorsun. heleki ismin bide Özlem ise :( zaten fazlaca kullanılmış bir isim her özlem dediğinde evet şimdi beni söylüyor diyorsun ama başka soyad geliyor bide alfebetik sırayla çağırmıyor bi sre sonra acaba söyledi de kaçırdım mı diye şüpheleniyorsun ;D ;D

inşallah temmuz sınavından sonra sizinde okunur kemal kaya diye :D