Yeni mezun meslek seçmek aşamasında olan birine bu mesleği önerir misiniz?
NOT
Umarım,Çok zor .Hiç bulaşma .Çabana değmez.Değer verilmiyor.Sürünürsün .Ayak işi yaparsın.Asgari ücret alırsın.Her Önüne gelen smmm .İlkokul mezunları bile smmm .smmm'lerin %80'i açıköğretim mezunu gibi klişeler dışında cevap veren olur.)
1-) SMMM Ruhsatı Ve Tecrübesi Olduğu Halde İşsiz Olan Var mı?Eğer varsa nedenleri nedir?
2-) Ücretler nasıl?Ruhsat aldıktan sonra ücretlerde artış oluyor mu?
3-) 3 yıl staj yaptığı ve ruhsatı aldığı halde tecrübem yok diyenler var.Stajyerler denetlenmiyor mu?
4-) Denetim alanındaki gelişmelerve Ymm olma hakkı olmasa bu mesleği önerirmisiniz?
5-) Kamu sınavlarına hazırlanmak mı? staja başlama sınavımı? Ruhsat aldıktan sonra kamu sınavları mı?
6-) Ticarete atılmak mı? smmm olmak mı?
7-) Defter tutmak ,kayıt işlemek , beyanname düzenlemek gibi lise mezunlarınında yapabildiği rutin ve sıradan işler dışında şirketlere danışmanlık yapmak için neler yapmak gerekir?
Büroculuk mu ,A.Ş 'de bağımlı çalışmak mı?
NOT

1-) SMMM Ruhsatı Ve Tecrübesi Olduğu Halde İşsiz Olan Var mı?Eğer varsa nedenleri nedir?
2-) Ücretler nasıl?Ruhsat aldıktan sonra ücretlerde artış oluyor mu?
3-) 3 yıl staj yaptığı ve ruhsatı aldığı halde tecrübem yok diyenler var.Stajyerler denetlenmiyor mu?
4-) Denetim alanındaki gelişmelerve Ymm olma hakkı olmasa bu mesleği önerirmisiniz?
5-) Kamu sınavlarına hazırlanmak mı? staja başlama sınavımı? Ruhsat aldıktan sonra kamu sınavları mı?
6-) Ticarete atılmak mı? smmm olmak mı?
7-) Defter tutmak ,kayıt işlemek , beyanname düzenlemek gibi lise mezunlarınında yapabildiği rutin ve sıradan işler dışında şirketlere danışmanlık yapmak için neler yapmak gerekir?