SMMM Staj Hakkında ( Birden Fazla Yerde Görünmek )

Üyelik
19 Ara 2013
Mesajlar
2
Konum
gaziantep
merhaba arkadaşlar,

sizlerden smmm staj hakkında bana yardım etmenizi bekliyorum.ben yaklaşık 17 aylık stajerim, benim başımdan araç kazası ile ilgili bir olay geçti çalıştıgım yerde de 2 tane şirket var ben bir firma da görünürken araç da diğer firmada kayıtlı kaza geçirdiğimden dolayı aynı anda 2 tane işyerinden de ssk lı oldum,kiralama şirketinden olayı çözmek için, aynı anda 2 işyerinde yaklaşık 5 aylık ssklı göründüm, tesmere göre 2 yerde aynı anda ssk lı olmak yasakmış bilmiyordum.oda da stajın iptal olur diyor. bana bu konu da yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.
 
Geçmiş olsun, şirket ile anlaşıp mükerrer sigortaları SGK'dan sildirmen gerekir kanımca.

Eğer bu çözüm olamıyorsa, konuyu anlatan bir dilekçe ile Tesmer'e başvur ve kendilerinden yanıt bekle.
 
BENİM DE SORUNLU Bİ STAJ DÖNEMİM OLDU

ymmm parasını alamadığı için serbest meklek makbuzu kesmemiş stajımın ilk dört ayı idi sınava gireceğim güne kadar net bir şey söylemediler ymmm den yazı aldım ankaraya gönderdim ardından beyannameleri istediler staj dosyasını inceleyen kurulun takdirine kalmış bişey tahminin en kötü ihtimal o dönemleri stajdan saymazlar bi 5 ay daha çalışırsın. Bi arkadaşımında ssk sını firma da ikinci bir şirkete geçirmişler 4 ay sonra farketti. O dört ayı stajdan saymadılar.

Benim sorunum aylarca kafamı tırmaladı. Bence rahat ol en kötü ihtimal o dönemleri stajdan saymazlar ama büyük ihtimal durumunu bildiren dilekçeye göre bence problem çıkmaz.
 
direkt staj yanıyor.ben cok ızdırabını cekdim.2 yerde sigortalı olmayı düşündüm yanar diye.kendim yatırdım hep sigortamı
 

Benzer konular

Üst