SMMM Staja Başlama Sorularına ve Yeterlilik Sınavlarına İngilizce de Eklensin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kapot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: SMMM Staja Başlama Sorularına ve Yeterlilik Sınavlarına İngilizce de Eklensin

kapot ' Alıntı:
sayın _burak_ ve sayın _FeaR Of DaRKNeSS neden bu kadar tepkiniz anlayamadım. Gelsin gelsin Almanca, Rusca, Çince, Fransızca hepsi gelsin siz isteyin yeter ki.

kendi adıma anlayabilmenizi beklemiyorum zaten. daha fazla tartışmıycam, sizi parlak fikirlerinizle başbaşa bırakıyorum, kolay gelsin..

Ynt: SMMM Staja Başlama Sorularına ve Yeterlilik Sınavlarına İngilizce de Eklensin

Yahu sizin başka derdiniz yok mu ? bırakın yeni girecekler düşünsün.Eğer amaç zorlaşsın diyorsanız zaten son 3 sınavdır bunu gayet güzel yapıyor zaten oda.Daha parlak fikirler yazılması ümidiyle ;)

bakın sinirden saçmalamışım yazarken ;D ;D zaten'in birini silin ::)

Ynt: SMMM Staja Başlama Sorularına ve Yeterlilik Sınavlarına İngilizce de Eklens

staj 3 yıl olsun
ingilizce eklensin
geçme notu 70 olsun
ymm sınavlrıda 20 yıl olsun :P

başka öneriniz varmıı? ;D

kapot ' Alıntı:
sayın _burak_ ve sayın _FeaR Of DaRKNeSS neden bu kadar tepkiniz anlayamadım. Gelsin gelsin Almanca, Rusca, Çince, Fransızca hepsi gelsin siz isteyin yeter ki.

anlayamamanız çok normal sayın kapot
ben birşey merak ediyorum mümkünse size bir sorum olucak eğer uygun görürseniz sorabilirmiyim ?

Arkadaşlar bende ingilizce zorunlu olmasın diyenlerin tarafındayım. Fakat istesekte istemesekte ileride mutlaka ingilizce zorunluluğu getirileceğini düşünüyorum. Biz bir an evvel zorunluluk olmadan belgeyi alıp kurtulmaya bakalım. Gelecekte bu sınavlara katılacak adayların Allah yardımcısı olsun.

hazerfan ' Alıntı:
Arkadaşlar bende ingilizce zorunlu olmasın diyenlerin tarafındayım. Fakat istesekte istemesekte ileride mutlaka ingilizce zorunluluğu getirileceğini düşünüyorum. Biz bir an evvel zorunluluk olmadan belgeyi alıp kurtulmaya bakalım. Gelecekte bu sınavlara katılacak adayların Allah yardımcısı olsun.

Merhaba,
Bence bir an evvel belgeyi alıp kurtulmak ama bir yandan da kişisel gelişim ve gelecek günlere hazırlık için ingilizce öğrenmeye bakalım demek istedin herhalde. :D En azından ben genç bir meslekdaş adayımın öyle düşündüğünü umuyorum. Ne demiş büyüklerimiz "Bir lisan bir insan"

Hocam bu sıkıntıdan bi kurtulalım da inşallah onada sıra gelecek. İngilizcenin artık günümüzde ve özellikle bizim mesleğimizin geleceğinde çok önemli ve gerekli olduğu kanaatindeyim.

Sayın FeaR Of DaRKNeSS bi soru sormayın siz bana. Ben Sizinle boy ölçüştüremem. Mümkünü yok. Sizinle ortak noktada buluşamayız hayatınızda başarılar.

Sayın kapot;

Galiba kendiniz ingilizce konusunda iyi bir seviyedesiniz.Bakın ben kendi adıma söyliyeyim en büyük arzum ingilizce.Sadece okul ingilizcem var hiçbirşey yani.Ama sizin fikriniz bana göre ters.Nedeni ise İngilizce bilen biri iyi bir eğitim almış yada gerçekten iyi olanaklara sahiptir.(İstinsanalar kaideyi bozmaz) Eğer bugün ingilizce zorunlu hale getirilirse kat sayı sistemine geçilmesi gerekir ki bunu tesmer hayatta yapmaz.O zaman ne olur ingilizce bilen bir kişi sallıyorum 15 ing. sorusunu full yapar 4 tanede muhasebeden yapar senin benim önüme geçer.Bu durumda ne olur meslek değil dil kazanır.Onun için bu sistemi yapmak için akıllı adam gerekir.Var mı senin tesmerde bu şartlara uyan vatandaş.Onun için sen ingilizceni kullan olsun bizim 1 adım önümüzde ol ama hiç olmazsa mesleğimize haksızlığın bulaşmasına izin verme.Zaten yeterince mağdur değil miyiz??? Saygılar

kapot ' Alıntı:
Sayın FeaR Of DaRKNeSS bi soru sormayın siz bana. Ben Sizinle boy ölçüştüremem. Mümkünü yok. Sizinle ortak noktada buluşamayız hayatınızda başarılar.

yoo gayet tabiki ortak bir paydada buluşabilirizde, neden böyle agresifsiniz onu anlayamadım sayın mali müşavirim
soracağım soruda öyle ahım şahım birşey değildi neden bu tavır alışınız anlamakta zorluk çekiyorum ne demek ben sizinle boy ölçüştüremem beni ne kadar tanıyorsunuz ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...