SMMM Yeterlilik 2014/2 Meslek Hukuku Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZCAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah belgeyi aldığınız mesajı görürüz yakın zamanda burada..

İnşallah bütün arkadaşlara emek verenler bu stresi yaşayan herkese allah ruhsatını almayı nasip etsin şu mübarek günlerin hatırına.Siz ne güzel maliyetten kurtulmuşsunuz biz şimdi birde hocanın tuzak sorularıyla uğraşıyoruz hocanın kendine gelip normal soru sorması için mücadele ediyoruz.

İnşallah bütün arkadaşlara emek verenler bu stresi yaşayan herkese allah ruhsatını almayı nasip etsin şu mübarek günlerin hatırına.Siz ne güzel maliyetten kurtulmuşsunuz biz şimdi birde hocanın tuzak sorularıyla uğraşıyoruz hocanın kendine gelip normal soru sorması için mücadele ediyoruz.
Betül hanım güzel söylemişsiniz evet maliyetten kurtuldum sayısal derslere karşı daha fazla eğilimliyim iyi de not aldım maliyetten hatta en yüksek notum. Ama sizin için maliyet nasıl sıkıntılı ise benim için de aynı şey meslek hukuku için geçerli ve aynı stresi yaşatıyorlar anlıyor musunuz :(

sınava girmeden önce de nedense hiç çalışma isteğimin olmadığı bir sınavdı.soruları görünce her ne kadar ilk an bir şok geçirmiş olsam da bu sefer değil dedim içimden.

ilk girişimdi zaten.zor evet biliyorum,diğer arkadaşlardan da tecrübe sahibiyim.bir arkadaşımız 5. girişinde mesleği yapamamış mesela.

anladım ama muhtemel , kasımda kolay bir sınav olacak.artık daha da hakim olursun.ben sıfırdan başlayacağım gibi.üstelik maliyette cabası.diğerleri de bonus olursa bilmiyorum.