SMMM Yeterlilik Denetim Dersi Kaynak Kitap Tavsiyesi

Üyelik
24 Nis 2007
Mesajlar
90
Konum
denizli
arkadaşlar malum dün itibariyle sonuçlarımız açıklandı. 2 dersten kalmışım. martta 3. sınavıma gireceğim ve artık şu belgeyi almak istiyorum.başımın belası denetime iki sınavdır çalışma nazaran kazanamadım çünkü çalıştığım kaynaklar biraz eski ve yetersizdi. denetimden geçen arkadaşlardan bana kitap konusunda yardımcı olmasını rica ediyorum. iyi çalışmalar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2012 yılından itibaren denetim sınavını değiştirdikleri için özellikle 2012/ temmuz ve 2012/aralık sınavında başarılı olmuş arkadaşlar yardımlarını bekliyorum.lütfen tavsiyede bulunursanız hemen bugün sipariş vereceğim ve çalışmaya başlayacağım.
 
ben ersin güredin kitabından hazırlandım 65 aldım 3. girişimde. kitap kalın 550 sayfa birşey. fikrimi beyan etmek istedim.
 
kitap güzel. son iki sınavda denetimden paralel o kitaba ait bazı soruları benzer gördüm. kitap kalın 550 sayfa filan. eğerki okumayı seviyorsan almanı tavsiye ederim.

bir tüyo daha vereyim. denetim son 3 dönemdir ağır geliyor. detaya inmeniz lazım. dersane kitabıda alırsanız oda işinizi görmez. dehanınkinden çalıştım kaldım. işimiz görmedi
 
evet ben de ben de iki sınava dehanın 707 soru cevap kitabı vardı orda calıştım ama maalesef olmadı. neyse nasip. bakalım.peki kardeş ben bu kitabı ezberlemelimiyim.
 
Ben ezberlemedim. YanlıZ 2 veya 3 kere rahat okudum.

Sınavdan 2 ay önce bir KERE bitirdim. Sınava bir ay kala bir daha okudum. Sınava 2 hafta kaldı bir daha okudum. En son dehanın 707 sorusunu çözdüm.

Sonuçlar açıklandı 65 almışım.
 
Muhasebe Denetimi
Prof. Dr. Seval Kardeş Selimoğlu
Gazi KİTABEVİ kitabını aldım ama ersin hocanın kitabıyla değiştircem
Prof. Dr. Seval Kardeş Selimoğlu
Şaban UZAY
 
yatkin20 merhaba bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum denetimi yapamıyorum ilk sınavda 25 aldım ikinci sınavda 25 geldi.üçüncüye hazırlanıyorum.ilk sınava çalışmadan girdim ikincide mümkün olduğunca her soruya cevap yazdım ama yine 25 geldi.nasıl geçecez bu sınavı Prof. Dr. Seval Kardeş hocanın kitabına baktım kitapta benzer soru örnekleri çok az cumartesi aldım geri iade edecem.
 
arkadaşlar ben denetimden 77 aldım
bana sorarsanız denetim süreci ve denetim tekniklerini detayları ile bilmeniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum
 
elimde smmm yeterlilik için dehanın seti ve odanın kitapları var isteyen arkadaşlarla uygun fiyatlı iribata gecebilirim??yeni basım
 
ben daha güzel bişey soyleyeyim ismmmo nun kursuna giden arkadasın varsa 80 sayfalık bir kitap ve ben onun özetini çıkardım 12 sayfa kadar 70 aldım başarılar
 

Benzer konular

Üst