SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

yaa ben 47 ile itiraz ettim önceki dönem bişey değişmedi...geçen dönemki sonuçlara da itiraz ettim o da değişmedi...artık zihinleri değiştirmek gerekir diye düşünmekte ve bunları yüce rabbimin bildiği gibi yapması temennilerimle...

esperado ' Alıntı:
sınav hakkı 9 a çıkıyor arakadaşlar ve bekleme süresi 6 ay a düşüyor ancak bu sınava girenler faydalanır mı bilmiyorum

Çocuklarımızın bile faydalanacağını düşünmüyorum.

İki sonuca itiraz ettim, ikisi de doğru imiş...

Yönetmelikle ilgili olarak bildiğim (stajımla ilgili bir meseleden dolayı odadan öğrendiğim) şey şu:

2009 yazından beri hazırlanıyor, yani hesaplayın. Staj kısaltma konusunda, sınav hakları ve bekleme süresi konusunda değişiklikler sözkonusu olabilir.

Umarım aralık ayında hayal kırıklığına uğramayız. Herkese kolay gelsin, başarılar.

sınav ve staj yönetmelikleri ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mı arkadaşlar?

sysyphus ' Alıntı:
esperado ' Alıntı:
sınav hakkı 9 a çıkıyor arakadaşlar ve bekleme süresi 6 ay a düşüyor ancak bu sınava girenler faydalanır mı bilmiyorum

Çocuklarımızın bile faydalanacağını düşünmüyorum.
Düşünme bence onlarda bizler gibi perişan olmasınlar.Çocuğum olursa, psikolojisini bozmayacak bir mesleğe yönlendiririm ama bu meslek asla...

Geçenlerde forumun başka bir sayfasında Finansal Muhasebe tek ders kaldı dedim.
32 alıp kaldım dedim.
Neden itiraz etmedin diyenler oldu. Demek etseydim de birşey çıkmayacaktı.
Çalışmaya devam. yapacak birşey yok.
Dosya yakanlara çok üzüldüm.

blackeagle33 ' Alıntı:
yaa ben 47 ile itiraz ettim önceki dönem bişey değişmedi...geçen dönemki sonuçlara da itiraz ettim o da değişmedi...artık zihinleri değiştirmek gerekir diye düşünmekte ve bunları yüce rabbimin bildiği gibi yapması temennilerimle...
Bir arkadaşımı da 48 le bırakmışlar.Ne diyelim gün yüzü görmesinler...

serdar36 ' Alıntı:
blackeagle33 ' Alıntı:

Bu itirazlar kesinlikle bu dönem okunmadı. Sürenin daralmasından dolayı kağıtlar tekrar değerlendirilmediği için kimsenin notunda bir değişiklik yapılmadığını düşünüyorum en azından biri çıkıp benim notum (+),(-) 1 puan değişti diyene kadar.

olan dosya yakan arkadaşlara oldu ..benimkide bizimkide yakındır .
iki sınav önce dilekçe dedik ..yazdık çizdik bi ton mevzuu 200 tane faks gönderdi sagolsun forumdakiler bizde kargoladık ..onlarıda yakmışlardır tartışmasız ..

adam akıllı sınav sistemi için yine sesimizi cıkartamıyoruz bugun xxxx hocanın notlarına çalışıyoruz yorumu farklı diye yarın vergi derside böyle olucak denetim desen keza aynı ..
sistem herşeye açık ..bizde birer oyuncak ..devam edelim böyle ..

çalışalım ...çalışalım ..

sedateroglu ' Alıntı:
serdar36 ' Alıntı:
blackeagle33 ' Alıntı:

Bu itirazlar kesinlikle bu dönem okunmadı. Sürenin daralmasından dolayı kağıtlar tekrar değerlendirilmediği için kimsenin notunda bir değişiklik yapılmadığını düşünüyorum en azından biri çıkıp benim notum (+),(-) 1 puan değişti diyene kadar.

bir arkadaşın notunu 2 puan artırmışlar 36 dan 38 e..

Ya arkadaşlar ben parayı sabah yatırdım ama hala geçmemiş aynı durumda olanınız var mı ? Ne yapmam lazım...Bugün son gün başvuruda..

meralsalih ' Alıntı:
Ya arkadaşlar ben parayı sabah yatırdım ama hala geçmemiş aynı durumda olanınız var mı ? Ne yapmam lazım...Bugün son gün başvuruda..

Merhaba,

Para yatırıldıktan bir gün sonra internette görebilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri de internetten başvuru açık olacakmış. (Konuyla ilgili TESMER'e bugün attığım e-postaya iki saat içinde gelen cevap bu şekilde idi.)

son hakkında tek dersten kalan arkadaşım var Allah düşman başına vermesin bu durumu.
adam resmen bunalımda ne zaman çıkar şu yönetmelikler ya?
en azından 6 ay beklese adam

saolasın arkadaşım. Bende aradım sonra söylediler. Yine 2 saat saonrada olsa cvp verebilmişler ya..

meralsalih ' Alıntı:
saolasın arkadaşım. Bende aradım sonra söylediler. Yine 2 saat saonrada olsa cvp verebilmişler ya..

Rica ederim. Ben cevap gelmesini dahi beklemiyordum. Temmuz Hukuk sınavı cevap anahtarındaki eksikliği bildirmiştim, bir aydan fazla zaman geçmişti ve sınavın detaylarını soran e-posta yolladılar, oysa Temmuz 2010 Hukuk sınavı diye konu kısmına yazmıştım! Neyse sonra telefon edip eksikliği tamamladıklarını söyleyip hatırlatmam için teşekkür ederek bayramımı kutladılar.

parayı perşembe yatırdım.
cuma günü geçmemişti ben öyle düşündüm
unutmuşum gün içinde
şimdi bir baktım iş bankasında ki hatun
e-use hesabına yatırmış.
inşallah p.tesi kayıdımı yaptırabilirim.
bu sınav bastan aşağı fiyasko olacak benim için
ya sabır ya sabır

Tesmerin sitesine girebilen var mı? Tesmer.org.tr 'ye