SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gencay07

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar temmuz sınavının itiraz sonuçları ne zaman açıklanır bir bilgisi olan varmı. birde bu itirazlardan olumlu sonuçlanan gördünüzmü hiç?

Ynt: smmm yeterlilik itiraz sonuçları?

Arkadaşım ne zaman açıklanır bilmiyorum ama son sınavda olumlu sonuçlananlar oldu. Bunlardan biride benim :) 3 dersten itiraz etmiştim.Vergi Hukukundan da 45 le itiraz etmiştim 50 ye tamamlamışlar :) Gerçi vergicinin notu çok bol. Umudu kesmeyin yani...

Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

geçen dönem bi arkaaşımın tek dersi denetim idi 35 le kalmıştı tamamlayıp geçirdiler benimde bu dönem 100 lük kağıdıma 36 vermişler bu büyük haksızlığa itiraz ettim sonucu bekliyorum tamamlarlarmı benimkinide dersini?

bu itiraz işi çok uzamadımı arkadaşlar. sınav tarihi açıklandığından itibaren 37 gün oldu. 30 gün değilmiydi bu süre ne biçim iş yaparlar anlamam. madem sürelere uymazsınız ne diye yönetmelik çıkarırsınız sürelerle ilgili.

sınav tarihinin açıklanmasından sonra itiraz etme süresi 15 gün... 15 gün bitiminde 30 günlük süre işlemeye başlıyor. yani 45 gün zamanları var.

itirazlardan hala bi haber yok 8 kasım son başvuru günü başvuru süresi uzarmı ? yoksa haftaya itiraz sonuçları belli olur mu ?

itiraz süresi 15 bu süre sonundada okuma süresi 15 toplam 30 günmüş yani süre geçti arkadaşlar açıklanması gerekiyordu ama temmuz sınavlarının açıklanmasıda bir hayli süreyi aştığından bu da gecikebilir.

benim sorum şu ben sınav için harç yatıracakmıyım yatırmayacakmıyım?

itiraz sonuçları ne zaman açıklanacak bilen varmı ??? offf

Arkadaşlar itiraz sonuçları açıklanmadığından başvurular 12 Kasım 2010 tarihine kadar uzatıldı. Ayrıca itiraz etmediğiniz dersin başvurusunu da yapabilirsiniz. Ben de denetim dersine itiraz ettim bekliyorum. henüz başvuru yapmadım.

Bu itiraz olayına ben hiç girmadim .
Hani dedim şöyle 40 küsür alsam ederim dedim ama onuda daha hiç alamadım finansal muhasebeden.
Ama bu sefer tek der finansal muhasebe ve itiraz edeceğim. 3. hakkım belki acır geçirirler.

başvurular 12 kasım a kadar uzatıldı da itiraz sonuçları ne zaman belli olacak?
bekle bekle bekle... hayatımız beklemek, umut etmek, strese girmek (ki hiç çıkmıyoruz ), ve de ders çalışmakla geçiyo. ne sabırlı insanlarmışız

yasal süre geçmiş olmasına rağmen, sınavlarımızda özellikle denetim dersinde hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaşmış olmamıza rağmen, yusuf sürmene rağmen, fosmere rağmen, ben bu sınavı vereceğim ve bence bu bize yapılan piskolojik bir savaş bu işin peşini bırakmamızı istiyorlar ben bırakmayacağım arkadaş

beklemekten bi hal olduk ..
açıklamak yerine başvuru tarihini uzattılar ..
ben denetim ve vergi hukukuna itiraz ettim ..
denetime çalışmaya başladım bile ..
hayırlısı olsun hakkımızda ..

tembell ' Alıntı:
kaçla itiraz ettin tembell

bil57 ' Alıntı:
yasal süre geçmiş olmasına rağmen, sınavlarımızda özellikle denetim dersinde hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaşmış olmamıza rağmen, yusuf sürmene rağmen, fosmere rağmen, ben bu sınavı vereceğim ve bence bu bize yapılan piskolojik bir savaş bu işin peşini bırakmamızı istiyorlar ben bırakmayacağım arkadaş

İşte sonunda bilinçlenmiş bir stajer kardeşimiz daha aramıza katıldı.
Memlekette finansal muh.ile alakalı o kadar prof varken neden Sürmen ?
Memlekette maliyette bu kadar kafa karıştıracak soru neden ? (ki dersane hocası bile 3 saatte çözebildim dedi)
Denetimde herkesin bildiği kitaplar varken herkesin bildiği kaynaklar varken Hasan Türedi neden ?

Evet bu bir psikolojik savaş, ilköğretim mezunlarına belgeyi zorla veren zihniyet, üniversite mezunlarına bu belgeyi vermek istemiyor bunun içinden ellerinden geleni yapıyorlar aslında olay tamamen bu.

Adamlar itirazlardan bir umutla bekleyenler ders çalışamasın,psikolojieri bozulsun diye itirazlarları bile açıklayabildikleri kadar geç açıklıyor hatta yetmiyor sınava başvuru tarihini bile uzatıyorlar.

o yasal süre adı altındaki süreler zaten sadece meslek hukukunda stajyerlere sınavlarda sorulacak konular arasında yer alan aslında hiç bir yaptırımı olmayan, uyulma tenezzülünde bulunulmayan sürelerden başka bişey değil... >:(

Ben Vergi Hukuku'ndan (son dersim) geçerim derken 40 ile kaldım ve itiraz ettim. Kalırız diyen arkadaşlar 70 aldılar. Sğlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre kağıtları okuyan hesap uzmanı kavga gürültü ayrılmış ve yerine geçen hafta itibariyle daha kağıtları okuyacak birisi atanmamış. İtiraz sonuçlarının bu kadar uzaması da bir yerde "siz misiniz itiraz eden, bakın böyle pişman ederiz" mesajına bürünmüş durumda gözümde. Bayramı da geçerse 2 hafta kala falan açıklayacaklar. Geçen çalıştığına, kalan beklediği zamana pişman olacak. Ben şahsen bu sınavda da kalırsam olası Şubatta açıklanacak sonuçlardan sonra son hakkım Mart'a nasıl bir ruh haliyle girerim onu düşünüyorum. 10 puan fazla alsak rüşt sağlamış ruhsatlı bir müşavir olacakken şu halde 6 dersten geçmiş, son dersten de 40 ile kalmış bir stajyer olarak staja yeni başlamış bir adaydan hiçbir farkımız yok. Bürokrasinin ve ülkemin geldiği halin gözünü seveyim. Öğretmenlere ve "sözleşmeli, yeni" askerlere de selam olsun.

haktan ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
kaçla itiraz ettin tembell
vergi 40
denetim 28
bayramdan sonraya bırakmazlar inş. ve 2.kez başvuru tarihini uzatırlarsa yazıklar olsun diyeceğim
ne kadar ciddiyetsiz bir kuruma dahil omaya çalışıyoruz.

sabah tesmerle görüştüm ve büyük ihtimalle yine süreyi uzatacaz dediler. bayram sonuna kalır açıklamaları bence artık.

sınav başvuru bedelini sınavda gözetmenlere elden versek aslında, nasıl olur :P