SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

valla bilmiyorum artık iyice kabak tadı verdi
itiraz ettiğime edeceğime pişman oldum
2 dersim var ..
1'nin çalışmaları ç.ba biter .. denetim yani :)
vergi hukukuna hiç başlamadım sonucları bekliyorum gözüm yemiyo açıkcası :)
bari bu kadar beklettik geçirelim sevabına deseler ya :P

Sınava 1 hafta kala "kaldınız" ya da "geçtiniz, boş yere hazırlandınız" diyecekler. Onca absürdlük gördüm, hiçbiri bunun yerini tutmadı.

inşallah geçersin ..vergi çalışmak zor. Benimde tek dersim finansal kaldı . Ama denetimle takas edebilirim. Vergi ile takas etmem.. ;D

yok ben almıyım ben finansalı ilk girişte hallettim ..
vergiden kabul etseler itirazımı yeter.
denetime zaten çalıştım az bişe kaldı :)

para yatırma işi çarşamba son parayı çarşamba yatırıp sistem 1-2 gün daha açık kalıyor sınav başvurusu için. o yüzden en geç eğer tekrar uzatmazlarsa yarına kadar açıklamak zorundalar. ama daha önce uzatmadan önce tesmerle konuştuğumda bugün açıkladık para yatırma işi yarın son hemen yatırın demeyiz açıklandıktan sonra yeterince süre veririz dediler bu yüzden benimde aklıma acaba başvuruyu tekrar uzatırlarmı onu bilmiyorum.
aklıma sınavı bile erteleyebilirler düşünçesi geliyor.

sınav ertelenmez hiç sanmıyorum ..
para yatırma günü o tarih internet basvurusunu bi kaç gün sonra yaparsınız dediler.
tekrar uzatma mı ?
10 gün kalıyo sınava :)
diğer sıanavada gireyim odadan aranana kadar bakmıcam sonuclara
tabi hak kazanırda aranırsam :P

arkadaşlar acaba sorun bizde mi biz mi çok sabırsızız

sabırsız mı şaka yapıyorsunuz sınava 10 gün kaldı :)

iyide şimdiye kadar tesmeri en az 50 defa aramışımdır bana yaklaşım tarzlarına bakınca ortada hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar "hiç bir şey olmamış gibi","her şey olağan gibi"

adamlara sınav tarihini uzatmayı düşünmüyormusunuz diyorum öyle bir karar yok diyolar

hala bu hafta açıklanmasını bizde bekliyoruz diyolar

hala komisyondan sonuçlar gelmedi diyolar

Bu birlik ve tesmer sevgisi ne biçim bir sevgidir anlamak zor, Bu konuda bile acaba sabırsızmıyız diyebilen yani bunda bile suçu kendinde yada stajerlerde kabahat bulabilen varsa diyecek birşey yok ozaman size bu yapılan bile az yapılmış demektir.
Tesmerin istediği oldu vergiden kalıpda itiraz eden arkadaşımla dün görüştüm aralıkta sınava girmeyeceğini belki itirazdan geçerim bahanesiyle konsantrasyon bozukluğundan ders çalışamadığını anlattı ve hala belki itirazdan geçebileceğini anlattı.

Ben hiç bu kadar sabırlı olduğumu hatırlamıyorum ..
Evet o kadar rahatlar ki ..
Komisyonun pervasızlığı deli ediyor insanı ..
Yetkili biriyle görüşmek istiyorum diyorum ..
Komisyon üyeleri ile görüştüremiyoruz diyorlar.
Ne komisyon üyesi dedim ya ..
Ben tesmerde yetkili biri ile görüşmek istiyorum .
Siz ücretli çalışansınız bana verecebileceğiniz bi cevabınız yok!
maalesef bizden başkasıyla görüşemiyorsunuz.
İsmmoyu arıyorum aynı tavırda cevaplar.
Bu meslekten deli soğudum.

Sayın Yetkili,

Bundan önce yazdığım hiçbir mesaja cevap alamadım. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına 10 gün kalmış olmasına rağmen hala itiraz sonucu beklemekteyim ve artık 0312 475 53 00 numaralı telefondan bana gelen şu cevaba karşı artık sabrım kalmadı " Bugün yarın açıklanır". Bu durum ortadayken sınavıma çalışamıyorum ve açıkçası çok aşırı derecede yoruldum ve moralim bozuldu. Sizden istediğim tek şey şudur ki: Benim durumumda olan bir çok arkadaşım bu itiraz sonuçları bugün açıklansa dahi sınava düzgün bir şekilde hazırlanamayacak bu yüzden sınav tarihini ileri bir tarihe alabilirmisiniz. Lütfen mesajı okurken elinizi vicdanınıza koyunuz ve düşününüz.

bugün bu mesajı attım ve diğer günlerde boş durmadım arkadaşım sen ne sevgisinden bahsediyorsun önce konuyu doğru yerinden anla ben diyorumki acaba bizde mi sorun var ben mesaj atıyorum ama bazı arkadaşlar aman bize bi şey olur adımı alırlarda sınavlardan geçemem diye itiraz etmiyorlar tesmerin sitesine mesaj bile atamıyorlar

Aradım ilk defa kibarlığı cidden elden bıraktım.
Dalga geçer gibi hala bu hafta açıklanır diyorlar
dedim dalga mı geçiyorsunuz siz son süre yarın değil mi
eee sürelere biz karar veriyoruz komisyona müdehale edemiyoruz
bize kurallara uy diyorsunuz haklısınız aynısını komisyondanda isteyin.
bağımsız değiller ama sizin koyduğunuz sürelere uymak zorundalar
ya da kaldırın kanunuzdan o süreleri
3 aralıkta açıklanacak deyin
böyle bi rezalet görmedik, sınavı sürenin çok üstünde açıkladılar
itirazlarıda öyle dalga mı geçiyorsunuz anlamadım
süründürdüğünüz adamlar en geç 1 yıl içerisinde meslek mensubu olacaklar
ne bekliyorsunuz onlardan
3 kişilik bi meslek odası değilsiniz ona göre davranın
stajyerleri adam yerine koymadığınız, dalga geçer gibi hareket ettiğiniz belli vs vs vs
bunun gibi bi sürü cümle ..
sınavı erteleyin bari dedim olabilir gibi bişiler geveledi ama o an sesimin düşmesi için öylesine söylenmiş
bir cümleydi.
müdürülerinn ismini verdi toplantıdaymış öğleden sonra arıycam yeter yahu yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bişiler yapmamız lazım bence iyice saçmaladılar.gerçi kimi kime şikayet etcez ki.

bil57 ' Alıntı:

O zaman kurduğunuz cümleye dikkat edin bu cümleden ben tesmere mesaj atıyorum ama başkaları atmıyor sonucunu çıkarabilecek 1 tane kişi gösterin ben birşey demiyeceğim.
Demişsiniz ki acaba sorun bizdemi biz mi çok sabırsızız ??

Bunun yerine bizmi çok sabırlıyız deseniz amenna da neyse uzatmıyorum değişen birşey yok adamlar amaçlarına ulaştı sınava 10 gün kalmış itiraz edenlerin büyük bir çoğunluğunda sinir stres gırla gidiyor. Gittiğim dersanede denetimden kalıpda bu pazar görüşmemde bile hala belki 30 la itirazdan geçerim deyipde kitap almayan öğrenci var.

Daha önce bu forumda infaal yaratan şeyler gibi bunuda unuturuz,unutursunuz.Bugün açıklasın,bir dahaki sınav sonucu açıklanana kadar, geç açıklanma meselesini kimse bir daha açmaz.Bizim meslekte gemisini kurtaran kaptan olduğu için, adamlar bize ne yapsa müstahap.

stonhand ' Alıntı:
bil57 ' Alıntı:

O zaman kurduğunuz cümleye dikkat edin bu cümleden ben tesmere mesaj atıyorum ama başkaları atmıyor sonucunu çıkarabilecek 1 tane kişi gösterin ben birşey demiyeceğim.
Demişsiniz ki acaba sorun bizdemi biz mi çok sabırsızız ??

Bunun yerine bizmi çok sabırlıyız deseniz amenna da neyse uzatmıyorum değişen birşey yok adamlar amaçlarına ulaştı sınava 10 gün kalmış itiraz edenlerin büyük bir çoğunluğunda sinir stres gırla gidiyor. Gittiğim dersanede denetimden kalıpda bu pazar görüşmemde bile hala belki 30 la itirazdan geçerim deyipde kitap almayan öğrenci var.

benimle uğraşma uzatmada zaten sen işine bak kardeşim ben istediğim gibi cümle kurarım sana soracak değilim

arkadaşlar hepimizin sinirleri çok gergin , zaten yeterince yıprandık birbirimizi bari kırmayalım biraz sakin olun lütfen...

inanın benim hiçkimseye sataşma gibi bir derdim yok

ders çalışayım diyorum ama kitabı açasım bile gelmiyo. üzerimde bi rehavet içimden hiçbişey yapmak gelmiyo;Allahım sen yardım et bize...