SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010/3.Dönem Yeterlilik itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?

arkdadaslar itiraz için son basvuru tarihi ne zaman?

SMİRNOFF040 ' Alıntı:
atakansah ' Alıntı:
4-5 Aralık 2010 tarihli SMMM sınav sonucuna itiraz eden adayların itiraz sonucunu öğrendikten sonra, 12-13 Mart 2011 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavına başvuru yapabilmleri için, başvuru süresi 28 Şubat 2011 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

bu açıklama bugün tesmerin sitesinde yaynılandı.

Arkadaşlar bi konuya açıklık getirmenizi rica ediyorum, şu anda 5 ders seçmemiz gerekiyor bunlardan sadece 1'i için itirazda bulunduk, ve tesmere 5 ders ücretini yatırdık, tüm ders seçimlerini 28.02.2011 de yapabiliyormuyuz yoksa sadece itiraz ettiğimiz dersimi seçebileceğiz ayın 28'inde?

Anladığım kadarıyla 28 Şubat, itiraz edilip sonucu beklenen dersler için son başvuru tarihi. Diğer dersler içinse bugün paranın yatırılması gerekiyordu.

Ek: Ancak diğer bir başlıkta bir dersten de itiraz edilse tüm dersler için 28 Şubat'a kadar başvuru yapılabileceği yazılmış.

Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

Arkadaslar itiraz sonucları açıklanmış ben vergiye itiraz etmiştim sonuc değişmemiş bir hata yokmuş çalısmaya devam tek ders gecerim inşallah

itiraz sonuçları açıklandı. sonucu değişen var mı?
benim iki dersim vardı değişen bir şey yok...

arkadaşlar itiraz sonuçları açıklanmış ben maliyetten itiraz etmiştim bi değişiklik olmamış varmı notunda değişiklik olan veya itiraz edip de gecen varmı aramızda....

Aralık 2010 itiraz sonuçları açıklandı

arkadaşlar itiraz sonuçları açıklandı değişen birşey yok 12-13 mart'ta başarılar...

bende maliyete itiraz ettim sonuç değişmemiş...

nefret ediyorum bu sistemden..nasıl okuyorlarsa artık sonucları bi çok arkadaşım gibi benim de sonucum değişmedi..

sistem belli aslında... al eski sınav sonuçlarını, itiraz sonucu olarak yayınla, ondan kolay ne var, az da olsa sürümden kazanıyolar...

maliyetten aynı 42...bence bunlar ya kimsenin kağıdına bakmamışlar yada gözucuyla bakmışlar,itiraz değerlendirmelerini bu kadar kısa zamana sığdırırlarsa olacağı bu,fosmer yine yaptın yapacağını... >:(

Ynt: aralık 2010 itiraz sonuçları açıklandı

Maliyet Muhasebesi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (37) almış olduğunuz görülmüştür.

Giden 15 TL me oldu ulen 1 haftada hangi kağıdı okudu bunlar, bunların işleri güçleri üçkağıt

Ynt: SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

Benimde vergiden yaptığım itiraz bana itiraz olarak geri döndü >:( kağıtları okumadıkları kesin.haram zıkkım olsun emeklerimiz başkada bişey demiyorum

maliyet 33 itiraz sonucu 33. ;D sonucun değişmeyeğini söylemişlerdi biliyordum ama içimde kalmasın 15 tl verir ititraz ederim dedim değişmeyeceğini bile bile en azından şansımızı denemiş olduk. 2 haftamız var bu sefer bitecek inşallah. herkese kolay gelsin.

İtiraz Ettiğiniz Konular
Finansal Muhasebe sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (45) almış olduğunuz görülmüştür.

Finansal Muhasebe sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (35) almış olduğunuz görülmüştür.

arkadaşlar itirazında bi değişiklik olan varmı?