SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

Bunlar önceden hata var mı diye bakıyorlardı şimdi aynısı sisteme yüklemişler.

finansal muhasebe 35 almıştım aynen geri iade 35

finansal muhasebe için dolu dolu 15 günümüz var allahın izniyle bu sefer yeriz bu ys yi :)

resmi bir dil olara gerek yazılı gerek digital ortamda görmeden inanmam şahsımcaaa ys nin gittiğine

gelirken resmen açıklanıyormuki giderkende resmen açıklansın gittiğine dair resmi bir açıklma yok ama tanıdıklarınız vasıtasıyla tesmerden öğrenebelirsiniz ben bi şekilde gittiğini öğrendim

sevgili arkadaşım sana muhalefet olmak için söylemiyorum fakat ys gitmedi de demiyorum sadece şunu biliiyorum seçilen komisyonun kanun maddesinde yazıldığı üzere görev süresi 2 yıldır.bundan ötürü sıkıntı devam ediyor

FOREVERSMMM ' Alıntı:
sevgili arkadaşım sana muhalefet olmak için söylemiyorum fakat ys gitmedi de demiyorum sadece şunu biliiyorum seçilen komisyonun kanun maddesinde yazıldığı üzere görev süresi 2 yıldır.bundan ötürü sıkıntı devam ediyor

o kanun maddesini buraya kopyalabilir misin?? ben çok aradım bulamadım da...

süre nerde yazıyor bende çok araştırdım ama bulamadım. neden yalan söylesinler öğrendiğim kişi (yetkili) bana % 100 dedi

2010/3 SMMM Yeterlilik İtiraz Sonuçları Açıklandı!!!

evet itiraz sonuçları açıklandı 46 ile fin. tab.a itiraz ettik sonuç hüsran... :(

Ynt: 2010/3 SMMM Yeterlilik İtiraz Sonuçları Açıklandı!!!

SMİRNOFF040 ' Alıntı:
evet itiraz sonuçları açıklandı 46 ile fin. tab.a itiraz ettik sonuç hüsran... :(

smirnoffno arkadaşım ben de diyordum ki benden yüksek alan yok diyordum bende 45 aldım bir değişiklik olmadı..
senin de 46 imiş daha da üzüldüm şimdi..

hakan_alt ' Alıntı:
süre nerde yazıyor bende çok araştırdım ama bulamadım. neden yalan söylesinler öğrendiğim kişi (yetkili) bana % 100 dedi
hakan alt arkadaşım özelden msj atabilirmisin yetkli şahsı bende teyit edeyim..

tek yol mahkeme arkadaşlar 35 ustu alanlar mahkemeye versın alsın hakkını

bu adam insanların geleceği ile oynuyor, ben kendı adıma hakkımı helal etmıyorum

ciddi anlamda mahkemeye vermeyı dusunuyorum

mahkemeler genelde ogrencı lehine karar vermekte ve kagıdımın 54 puanlık yevmıye kayıtları kısmının %80 i dogru buda %43 gibi bi puan eder buyuk defter gelir tablosu sozellerede 7 puan verılmesı gerekır heralde yanlıs doğruyumu goturuyo acaba

mahkeme masrafları yaklasık 1500 civarı tutar 3 adet bilirkişi atandığı için bilirkişi ücretleri felan

eğer kazanırsam bu kadar para birliğin kasasından çıkacak

Serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik sınav sonuçlarının yargı mercilerine intikal etmesi ve mahkemece bilirkişi incelemesine gerek görülmesi halinde, sınav komisyonunda görev almamış olmaları kaydıyla, biri Maliye Bakanlığı merkezi vergi denetim elemanı, biri alanında uzman meslek mensubu, biri ise dava edilen sınav konusunda ihtisas sahibi öğretim üyesinden oluşan üç kişilik bir bilirkişi heyeti tayin edilir.

FOREVERSMMM ' Alıntı:
hakan_alt ' Alıntı:
hakan alt arkadaşım özelden msj atabilirmisin yetkli şahsı bende teyit edeyim..
özelden mesaj attım kardeşim bildiklerimi yazdım sana inşallah herkesin istediği gibi olur ve hakedenler geçer.

bende itiraz ettim maliyetten en ufak hatada 25 kırılmış ve 30 almıştım çok ümitliydim ama bir puan bile yükselmemiş. vergiden 35 aldım ondanda puan bile yükselmemiş.

neyse sağlık olsun arkadaşlar zaten itiraza güvenmek yanılmaktır en iyisi ders çalışmay devam ;D

finansal muhasebede 54 puanlık yevmiye maddelerin yarısından fazlasını doğru yaptım.
kebir kayıtlarıma ,gelir tablosuna ve hatta sözel cevabıma hiç puan vermemiş .
onlarada iyi kötü puan verse kötü ihtimalle 50 alırdım. çoğumuz benimle aynı durumda.
hepimiz çok büyük haksızlıkla karşı karşıyayız. umarım gerçekten YS gitmiştir. bitsin artık bu finansal muhasebe çilesi.

yine finansal muhasebe yine hüsran,,,,,hiç bir değişiklik yapmadan aldığım notu (36) ::) ::)aynen iade etmişler....
adaletin bu mu tesmer.......