SMMM Yeterlilik Notları

Ynt: SMMM Yeterlilik Notları

gönülkara ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
eralight ' Alıntı:
alev hanım finansal muhasebe notları konusunda banada yardımcı olabilirmisiniz?şimdiden teşekkür ederim.

[email protected]

o dediğine benimde ihtiyacım var :D

stonhand o konuda not dağıttı bende bi calisma yapiyorum.
gondericem insallah

banada gönderebilirmisiniz

nereye gönderecekler gönül hn adres yokmu sizin

siteye yeni üye oldum.alev hanım rica etsem elinizdeki notları atabilirmisniz.elinde güzel notu olanlarda atabilir..teşekürler ([email protected])

sanırım herkes burda birbirinden not alışverişi yapıyo :D ne güzel..bende kendi notlarımı akşam toparlayım paylaşırım arkadaşlar sizlerle..

banada not lazım ama maliyet ve vergiden özellikle notu olanlardan rica etsem benimle paylaşabilirlermi ?
denetim notunuzda varsa yanında onuda gönderirseniz ooh deymeyin keyfime sınava kadar duacınız olurum.

[email protected] mail adresim ;)

Arkadaşlar maillerinizi forum'a yazmayınız. Başkaları tarafından alınmaktadır.

maliyetten çalıştığı notlardan geçmiş bir arkadaş bana da o notları yollayabilirmi ? Tek dersim ve son hakkım ne yazıkki aralıkta çkmışım maliyetten..martta ölüm kalım sınavım olacak

arkadaşlar elimde dehanın son baskı finansal muhasebe kitabı var.ve tüm dersler için 707 soru cevap diye bi kitabı var.bide trabzondan getirttiğimiz sürmenin vakaları var.isteyen olursa özelden mesaj atarsa kargoya verebilirim.