SMMM Yeterlilik notlarına ihtiyacım var!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan flower29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: SMMM Yeterlilik notlarına ihtiyacım var!!

alny ruknettin kumkalenin tek düzen hesap planı enflasyon muhasebesi açıklamalı 2005 basımı kitabını mı tavsiye edersin finansal muhasebe için kaynak olarak? teşekkür ederim

mailde cevapladığıma göre birde burada kalabalık yapmayayım :D

alyn mailin gelmedi bana. tekrar gönderebilir misin ? teşekkür ederim

prof. dr. h. kamil büyükmirza' ya ait maliyet ve yönetim muhasebesi tekdüzene uygun sistem yaklaşımı(ymm sınavına yönelik güncelleştirilmiş kitap) ve yurdakul çaldağ'a ait maliyet ve yönetim muhasebesi kitapları maliyet muhasebesi için iyi bir kaynak olur mu?ben 2012 temmuzda yeterliliğe girecem.bu kaynakları tavsiye edermisiniz? yada bildiğiniz konu anlatımlı kaynak varmı? birde ruknettin kumkale'ye ait enflasyon muhasebesi açıklamalı ve ytl ye uyumlu tek düzen hesap planı kitabından söz etmişiniz. bu kitabıda tavsiye edıyormusunuz?finansal muhasebede enflasyon muhasebesinede çalışacakmıyım?
maliyet muhasebesi için ve finansal muhasebesi için bildiğiniz konu anlatımlı kaynak var mı?
lütfen başka başka yorumlar yapmayın. sadece kaynak tavsiye edin.teşekkür ederim

yeterlilik dökümanları adı altında paylaştık notları daha ne istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum