rotten1982
Katkı Sunan Üye
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı? sürekli tesmerin sitesine girmekten bıktım.
Tam 2 ay sonra açıklanıyor sınav sonuçları.Ağustosun 30 unda açıklanır büyük iht.eğer bütün dersleri verip belgeyi almayı hak etmişseniz bir kaç gün önce arayıp bilgi veriyorlar.arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı? sürekli tesmerin sitesine girmekten bıktım.
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı? sürekli tesmerin sitesine girmekten bıktım.
30 Ağustos resmi tatil nasıl olacak acaba? yasal süre iki ay, sonraki güne sarkıtırsa olmaz diye düşünüyorum. Önce açıklarlar heralde... Birde merak ettiğim acaba kağıtlar okunmuşmudur?![]()
Arkadaşlar tesmerin sitesinde
29-30 Haziran 2013 tarihlerinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları 30 Ağustos 2013 tarihinde açıklanacaktır.
Ben 2-3 gün önce açıklanır diye umudum var.Bugün itibariyle geri sayım başladı 15 gün
2-3 gün önce acıklanır bencede.Benim bildiğim listeler odalara gittimi hiç beklemiyorlar direk haber vermeye baslıyorlar
muhtemelen bu hafta açıklanır benim tek dersim vardı iyi geçmişti inşaallah geçmişimdir. ruhasatını alacak arkadaşlar ne yapacaklar ben karar veremiyorum. şu an bi şirkette çalışıyorum. ofis açmakta istiyorum. 4 defterim kesin var. daha da olur gibi geliyo ama korkuyorum. siz olsanız ne yaparsınız ya da ne yapacaksınız?
bu arada arkadaşınız kapatmış defteri kaçtaneydi. yaşadığı sıkıntı sadece defter temini miydi?