Skype var ise eğer, özelden mesaj atın ekleyim sizi ordan göndereyim
maalesef yok işyerindeyim.Zip olarak sıkıştırsanız sonra smmm_yeterlilik@hotmail yükleseniz olmazmı acaba.
Skype var ise eğer, özelden mesaj atın ekleyim sizi ordan göndereyim
Sila Hanım,
Saydığınız şeylerin hepsini de ben yaptım.O nedenle dualarınız için teşekkür ederim. 2 gün sonra sınavlar açıklanıyor inşallah sizin dualarınızında bir katkısı olacaktır. Ayrıca tüm faydalanan arkadaşlarım gibi sizinde işinize yaramasına sevindim.
Hocam kayıtlar için çok teşekkürler. Denetim dersi için bayağı faydalı olacak. Maliyet ve vergi hukuku için var mı tavsiyeniz? Geçen dönem bir kaç noktaya dikkat çekmiştiniz ve nokta atışı olmuştu sınavda fakat foruma o sıralar giremediğim için geç görmüştüm maalesef. Varsa böyle tespitleriniz faydalanalım lütfen.
Betül Hanım,
Maalesef 100 MB olduğu için atma imkanım yok hotmail'e.
Bu dosya yalnızca SpeedyShare Premium ile indirilebilir. Şimdi Premium'a geçin!
böyle bir hata veriyor
sizden ricam bütün arkadaşlarını ortak kullanıgı mail adresine gönderebilirmisiniz acaca zip dosyası olarak
[email protected]
şifre:smmm+1234
büyük boyutlu dosyaları sky drive a yükleyebilirsiniz arkadaşlar.maliyet ses dosyaları [email protected] da var.şifre:smmm+1234
ben birazdan yandisk e yükleyeceğimburdan link atarım
Aaçabileceğimiz bir formatada çevirirsen çok iyi olur ben bir türlü açamadım
Aaçabileceğimiz bir formatada çevirirsen çok iyi olur ben bir türlü açamadım
büyük boyutlu dosyaları sky drive a yükleyebilirsiniz arkadaşlar.maliyet ses dosyaları [email protected] da var.şifre:smmm+1234