Şok Şok Şok 100 LÜK KAĞIT 35

SMMM KIVANÇ

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar

Analizden 100 lük kağıt verdim 35 gelmiş nasıl iş bu itiraz edicem ben varmı böyle analizde sorun olduğunu düşünen??

Ynt: Şok Şok Şok 100 LÜK KAĞIT 35

Bende en az 90 bekliyordum 40 almışım, var bunda bir iş ????? >:(

banada 40 geldi.

Arkadaşlar demekki genel sıkıntı var... Herkes itiraz etmeli bence..

geçmiş olsun arkadaşlar..
bendede aynı sıkıntı var.. çok moralim bozuldu.. 35 geldi. itiraz edeceğim kesinlikle.. 35 puanlık soru kesinlikle doğruydu artı diğer sorularıda yaptım. İtirazlardan sonuç elde eden var mı acaba?

Arkadaşlar herkes itiraz etsin çevremdeki bi çok kişi daha analizden kalmış.. Demekki kasıt var... Herkes itirazını yapsın hiç bişey olmazsa diğer sınavda netice alırız...

İmza toplasak tesmere posta kanalıyla göndersek ne desiniz ?

analizde kesinlikle sıkıntı var... şu an çıldırmak üzereyim.. nasıl olur analizden 35 alırım.. mümkün değil kesinlikle mümkün değil.. itiraz nasıl yapılır bilen var mı? denetim ve analizden itiraz etmek istiyorum.. sınavdan çıktığımda vergiden 35 alırım kalırım demiştim tam 35 aldım da aynı olayı neden analiz ve denetimde olmadı 60 ve 70 bekliyordum. yarım cevaba mı puan verilmiyor nedir kıstas nedir..

semraa ' Alıntı:
analizde kesinlikle sıkıntı var... şu an çıldırmak üzereyim.. nasıl olur analizden 35 alırım.. mümkün değil kesinlikle mümkün değil.. itiraz nasıl yapılır bilen var mı? denetim ve analizden itiraz etmek istiyorum.. sınavdan çıktığımda vergiden 35 alırım kalırım demiştim tam 35 aldım da aynı olayı neden analiz ve denetimde olmadı 60 ve 70 bekliyordum. yarım cevaba mı puan verilmiyor nedir kıstas nedir..

bence okumadan salla gitsin kalmayı bekleyen geçincede süprizi yaşayıp susuyor.

Benim ilk girişim şuan soruları sormadan cevabı yaz deselere destanlar yazarım o kadar güveniyorum kendime ama nedense gelen sonuç 30

itiraz teosdan bölüm açılınca bankaya ders başı 20 tl yatırılarak yapılacakmış.

Yani resmen kasıt var arkadaşlar . Bu sınav yorum yeteneğini ölçende bir sınavdı bırakmak için bundan iyi bahane olabilirmi... Kesinlikle kasıtlı.. Dershanede en iyi olduğum hatta sınavdan çıktıktan sonra nekadar basitmiş kesin 100 dediğim ders 35 geliyor. Hala inanamıyorum..

Kasıt Kasıt Kasıt..

Başka bişey değil....

>:( yazıklar olsun daha da bir şey demiryorum 80-90 beklerken 35 nasıl olur insaf kere insaf... Önce siz Analizi öğrenin bence ders vereceğimiz adamlar bilgilerimiz ve hatta sabrımızı sınıyorlar. lan daha da ben bişey demiyorum...

gospurs ' Alıntı:
>:( yazıklar olsun daha da bir şey demiryorum 80-90 beklerken 35 nasıl olur insaf kere insaf... Önce siz Analizi öğrenin bence ders vereceğimiz adamlar bilgilerimiz ve hatta sabrımızı sınıyorlar. lan daha da ben bişey demiyorum...

Aynen kardeşim itiraz edelim sesimizi duyuralım bukadar basitmi zamanımızı çalmak...

arkadaşlar kağıdınıza güveniyorsanız itiraz eden bir dönem maliyetten 25 veya 30 alanlar itiraz etti 55 ile sonuç değişip geçenler oldu. 2011 aralıktaki analiz sınavında 100 lük kağıt verdim 90 aldım. ama marttaki sıanvda yorum sormuş. eğerki yorumlara kişsel görüşünüzü kattıysanız not ordan kırmışlardır. bencede itiraz edin sonuç değişebilir.

bend e100 diye bekliyordum 2 sayfa yazmıştım ve doğruydu cevaplarım 75 geldi bana..itirazda son hakkınız değilse hiçbirşey değişmiyor aralık sıavında 60 tl boşa gitti :'(

arkadaşlar açıklandığından beri olayın şokundayım.bunu yazmak için üye oldum 90 beklerken analizden 40 la kaldım...nasıl olur anlayamıyorum.

ilyada06 ' Alıntı:
arkadaşlar açıklandığından beri olayın şokundayım.bunu yazmak için üye oldum 90 beklerken analizden 40 la kaldım...nasıl olur anlayamıyorum.

Kardeşim herkesin derdi aynı resmen kaderimizle oynamışlar zamanımızı çalmışlar...

Bu bariz belli.

Resmen KASIT var.

Herkes itiraz etsin bence...

teosta itiraz aktif değilmiş ilk andan beri itiraz etmeye çalışıyorum bir türlü hazmedemiyorum böyle birşeyi aslında sınava girerken ititraz dilekçenide ekleyeceksin bu bu kadar basit mi arkadaş neredeyse sinirden ankaraya gidicem yaaaaaaaaaaaa...

hayır anlayamıyorum..o cevaplar yanlış ise bu soruların doğru cevapları ne???1 tane yanlışım var oda 10 puanlık soru kalanı doğru.