Şok Şok Şok 100 LÜK KAĞIT 35

Ynt: Şok Şok Şok 100 LÜK KAĞIT 35

Kurs hocası analizden bilerek kasmış olduklarını söyledi. Eğer verdiğiniz cevaba inanıyor ve güveniyorsanız mutlaka itiraz edin. Sonuç değişecektir. Tüm Türkiyede herkes analizden dert yanıyor.

Arkadaşlar dün dersanedeydim herkes analizden dertli.. Yani ne yapmaya çalıştıkları malum... Burda benim gibi dert yananlardan kimse haketmiyor.. Ben açıkcası kastı olduğuna artık %100 emin oldum.. İtirazımı bugün yapıyorum.. Herkes itiraz ederse bir sonuç olabilir belki olmazsada diğer sınavda meyvelerini toplayabiliriz..Herkese emeklerinin boşa gitmediği günler diliyorum..

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. itiraz edip şu ana kadar iyi sonuç alan duymadım ama hiçbir zaman itiraz etmekten de geri kalmadım. temmuz 2011 maliyet muhasebesi dersinden en az 70 beklerken 10 alıp dosya yaktım. forum da herkes feryat figan oldu günlerce bağırış çağırış itirazlar falan derken hiçbirşey değişmedi. toplanıp güç olamadık, sesimizi duyuramadık çünkü köprüyü geçen arkasındakini unutuyor bu meslekte. sonuç mu bireysel olarak kağıdıma güvendiğim için dava açtım şimdi sonucunu bekliyorum. işin özü şu ; burda birliktelik falan yok sadece başkalarınında aynı sıkıntıları yaşadığını görüyoruz tek değilmişim diyoruz sonra duygularımız yavaş yavaş sönüyor bir sonraki sınava hazırlanmaya başlıyoruz. tabi ki benim gibi dosya yakmadıysanız...

emrah arkadaşım, umarım hakettiğin sonucu alırsın, emeklerin boşa gitmesin.
merak ettiğim şu: itirazı teostan yapıyoruz, peki mahkeme süreci hangi aşamada, itirazdan sonuç çıkmayınca mı, şunu bir açıklayan varsa sevinirim.

itiraz adiyorsunuz. itiraz sonuçları açıklandıktan sonra dava açma süreci başlıyor yanlış bilgi vermeyeyim ama 30 ya da 60 günlük dava açma süresi var buna dikkat edin. şimdiden kolay gelsin....

Selamunaleyküm meslektaşlarım. Benim sıkıntım Finansal Muhasebe 45 ile kalmışım ki 70 kesin alacaktım. soruları neye göre yorumluyorlar bilmiyorum.

Burada staj üç yıl oldu diyede dövündük ama dava aşamasına bir türlü geçemedik. Şimdide üç yıllık staj yetmiyormuş gibi basitçe nedenlerle dökülüyoruz.

Bu işe nasıl el atmalıyız. Bir arkadaşın dediiği gibi geçenler arkalarına bakmıyorlar bile.

Arkadaşlar analizden itirazımı yaptım sonuç gelince burdan paylaşacağım.

Analizden bende itiraz ettim ama sonucun değişeceğini sanmıyorum..

oky ' Alıntı:

Dostum sonucun değişmesinden çok tepki vermek önemlidir diye düşünüyorum.ki değişen arkadaşlar var önceki dönemlerde.. Olursa seviniriz olmazsa temmuz için bir uyarı olabilir onlara.. Doğru yada yanlış ben böyle düşünüyorum...

SMMM KIVANÇ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

Dostum sonucun değişmesinden çok tepki vermek önemlidir diye düşünüyorum.ki değişen arkadaşlar var önceki dönemlerde.. Olursa seviniriz olmazsa temmuz için bir uyarı olabilir onlara.. Doğru yada yanlış ben böyle düşünüyorum...

Evet haklısın..umarım temmuza bir uyarı olabilir..

oky ' Alıntı:
SMMM KIVANÇ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

Evet haklısın..umarım temmuza bir uyarı olabilir..

Sizin tek dersmi??

benim ilk girişti. 7/5 yaptım. meslekten 35 ve analizden 40 ile kaldım..senin ?

Gittim dershaneye..sen gittin mi? hangi ildesin?

Ankara'da B dershanesi yok ama ist.bi arkadaşımda oraya gitmişti. 2.girişinde aldı belgeyi. darısı sana inş. :)

oky ' Alıntı:
Ankara'da .. dershanesi yok ama ist.bi arkadaşımda oraya gitmişti. 2.girişinde aldı belgeyi. darısı sana inş. :)

Evet tek şube bu konuda istanbulda en iyisi onlar. Taa staj başlatmadan tanırım eğitmenleri.. Bizim sınıftan 8 kişi 7-7 yaptı.. Neyse dostum inşallah 2 dersi temmuzda hallederiz belgemizi burdan kutlamak nasip olur.

Saygılarımla..

İnşallah..

resmen rezalet. analiz ve maliyet muhasebesi sınav çıkışlarında arkadaşlarla yaptıklarımızı karşılaştırdık. dogal olarak aynı yapmışız. sonucta sayısal sorularda 1 tane dogru olur. ben iki dersten 40 alırken arkadaşlarım 75-80 ile geçti. versinler cevap kagıdımızı bakalım neye puan kırmışlar. itirazı yaptım ama pek umutlu degılım. forumdaki yazıları görüncede kesinlikle kötü niyet veya yüksek derecede ihmal var. Başka ihtimal yok.

Arkadaşlar itiraz sonuçları nezaman açıklanıyor bilgisi olan varmı ??