Son Sınav Hakkım Tavsiyenze İhtiyacım Var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ncllp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Son Sınav Hakkım Tavsiyenze İhtiyacım Var

ebabil ' Alıntı:
yazılanları okuyunca kağıtların okunmasında bir tuaflık olduguna güngeçtikçe inanıyorum.
pazartesi bir avukatla görüşmeye bile karar verdim.sorular evet kolaydı ama sanki herkesi geçirmemek için bi halt çevrilmiş gibi geliyor bana.dava acmayı düşünen kimse yokmu.

bir tuhaflık olduğuna kesinlikle bende inanıyorum...kasıtlı düşük not çok var

valla bende
ben geçtim ama bana göre 100lük kağıt vermiştim. Aldığım not 52
çok şükür ucundan geçmişim.
Sorular diğer sınavlara göre aşırı kolaydı. Ama puanlamada bıraz sıkıntı var.
Hesaplama hatası yapmış olayım ama hesaplama hatasından 48 puan nasıl gider inanamıyorum

arkadaşım işin zor allah kolaylık versin...
Öncelikle şunu söyliyeyim ben de tek ders maliyete son hakkımda girdim kağıdın arkasına kocaman harflerle tek ders ve son hakkım diye yazdım ama nafile...
Bu tavsiyede bulunanlara kesinlikle itimat etme onlar kendilerini kandırıyor. Realist ol ve çalış.
2,5 yıl beklemeden sonra 2010 mart sınavına girdim.Tek ders maliyetten dosya yakmıştım şimdi 76 aldım kıymeti yok.sana tavsiyem kimseden kimseye fayda yok başının çaresine bak....

mart sınavı benim son hakkımdı ve 76 ile geçmişim. yurdakul hocanın kitabından çalışmıştım. ''standart maliyet sistemi ''

gelecektir bu sınavda sapmalar ve özellikle üçlü sapma yöntemi ve muhasebe kayıtlarını iyi çalış derim.

Benim tek dersim vergi kaldı ve o da son hakkım hayırlısı inşallah..başarılar

ilk defa ssk dosya açılışında verdiğimiz forma 29.04.2010 tarihinde işe girişleri kullandığımız programa kayıt ettik ama
onaylanmamış ve ertesi gün aylık hizmet bildirgesi onaylandı ne olur ceza kesilir mi? ama daha sonradanda asıl ı iptal ettik ve ek verdik.

üçlü sapma : bütçe farkı,verim farkı ve kapasite farkının bulunmasıdır. ayrıca sapmalar satılan mamul maliyetleri , mamul ve yarı mamul stokları arasında paylaştırıldığına göre sapma hesaplarının kapatılması için gerekli yevmiye kayıtlarını yapınız şeklinde de soru gelebilir. Kısacası maliyet muhasebesinde ilk çalışacağınız konu ''standart maliyet sistemi '' olsun..

Tüm maliyet yöntemlerini ezberle. Bol bol örnek çöz....

Benim de son hakkım. inş.son hakkı olanlar verir de kurtulur şu stresten....

inş. arkadaşlar hepimiz veririz şu sınavlarıda kurtuluruz artık

bu kadar emekten sonra bu ruhsatları gerçekten hak ettiğimizi düşünüyorum
bu arada sınav artık rüyalama girmeye başladı kabusum oldu. :(

Bir soru soracağım ve yanlış anlaşılmakta istemiyorum bu sadece bir soru.

Benim son hakkım olsa ve bu ders geçemediğim zor bir ders olsa gider profesyönel bir yardım alır gerekirse 1 değil 2 kursa gider o dersi hatmeder o belgeyi alırım yani benim mantığım bunu söylüyor.

Şİmdi buraya bakıyorum son hakkım deniliyor, ne yapayım deniliyor, sınav telaşı almış yürümüş, sınavada 1 ay kalmış yani bunda amaç nedir, profesyönel yardım almamanın nedeni maddi zorluksa amenna ancak amaç gerçekten belge almak ise gerekirse borç alınır, kredi çekilir, ne bileyim eninde sonunda bir şey yapılır o belgeyi almak için ne gerekiyorsa yapılır.

Tek dersi kalıpda profesyönel yardım almayanlar niçin almazlar gerçekten merak ediyorum.

stonhand ' Alıntı:
Bir soru soracağım ve yanlış anlaşılmakta istemiyorum bu sadece bir soru.

Benim son hakkım olsa ve bu ders geçemediğim zor bir ders olsa gider profesyönel bir yardım alır gerekirse 1 değil 2 kursa gider o dersi hatmeder o belgeyi alırım yani benim mantığım bunu söylüyor.

Şİmdi buraya bakıyorum son hakkım deniliyor, ne yapayım deniliyor, sınav telaşı almış yürümüş, sınavada 1 ay kalmış yani bunda amaç nedir, profesyönel yardım almamanın nedeni maddi zorluksa amenna ancak amaç gerçekten belge almak ise gerekirse borç alınır, kredi çekilir, ne bileyim eninde sonunda bir şey yapılır o belgeyi almak için ne gerekiyorsa yapılır.

Tek dersi kalıpda profesyönel yardım almayanlar niçin almazlar gerçekten merak ediyorum.

profesyonel yardım alınmadığını nerden biliyorsunuzda böyle bir yorum yapıyorsunuz merak ettim doğrusu iyice okusaydınız konuyu yorum yapmadan önce fikir sahibi olurdunuz. sadece bişeyler yazmış olmak için yazmayın

mart sınavına girmeyeceğim halde odanın kursuna gittim ve şuanda da dehaya gidiyorum eminim son hakkı olan bi çok kişide benim yaptığımı yapıyordur. Yeterincede soru çözdüğümü düşünüyorum

son hakkı olan arkadaşa tavsiyem stres yapmamaya çalış ben dehanın kitabından hazırlandım sadece öle yurdakul hoca nın kitabından falan çalşımadım ve en az çalşıtıgım derslerden biriydi,sadece kitapta ne anlatılamk isteniyor onu anlamaya çalıştım.panik yaparsan daha kötü olur,dua et bol bol kesinlikle verirsin 6 dersi vermişssin birinimi veremyicen

İnşallah tek dersi kabusu yaşamayız... Okudukça soğuk terler boşalıyor...