Sonsuz Teşekkürler alomaliye...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut

Katkı Sunan Üye
cuma günü İSMMMO oda başkan sekreteri Sayın Yücel Bey beni aradığında adeta kalbim yerinden çıktı nefesim kesildi diyebilirim.
çünkü SMMM oldum. Alomaliye'den almış olduğum YMM Kazım Yılmaz'a ait Türk vergi hukuku, Yurdakul Çaldağ' a ait Maliyet ve Yönetim Muhasebesi, Prof.Melih Erdoğan'a ait Denetim kitaplarına çalıştım. Şu anda üzerimden o kadar büyük bir yük kalktı ki anlatamam.

Sayın Alomaliye ailesine bizleri böyle değerli kitaplarla buluşturduğu için, sitesinde her türlü yeniliği günü gününe bize aktardığı için, bütün sorunlarımıza forum kanalıyla çözüm getirmemizi sağladığı için ve her şey için teşekkürler ALOMALİYE :bravo

Merhaba,
Sayın "umut" tebrik ediyorum. Zorlu bir süreci başarıyla tamamlamış oluyorsun. Başaramamış arkadaşlarımızada üzülmemelerini ve bir sonraki sınavda kalan derslerini başarmak için azimle çalışmalarını öneriyorum.

Re: sonsuz teşekkürler alomaliye....

umut' Alıntı:
cuma günü İSMMMO oda başkan sekreteri Sayın Yücel Bey beni aradığında adeta kalbim yerinden çıktı nefesim kesildi diyebilirim.
çünkü SMMM oldum. Alomaliye'den almış olduğum YMM Kazım Yılmaz'a ait Türk vergi hukuku, Yurdakul Çaldağ' a ait Maliyet ve Yönetim Muhasebesi, Prof.Melih Erdoğan'a ait Denetim kitaplarına çalıştım. Şu anda üzerimden o kadar büyük bir yük kalktı ki anlatamam.

Sayın Alomaliye ailesine bizleri böyle değerli kitaplarla buluşturduğu için, sitesinde her türlü yeniliği günü gününe bize aktardığı için, bütün sorunlarımıza forum kanalıyla çözüm getirmemizi sağladığı için ve her şey için teşekkürler ALOMALİYE :bravo

Reklam kokan hareketler bunlar. :)

Selamlar

Arkadaşım çok çok tebrik ederim.

Bu arada sınav tecrübelerini kısaca paylaşırsan bizlere de faydalı olur.

Bu belgede son değişiklerden sonra öyle bir hal aldı ki almayan bir pişman, alan bin pişman :D

tekrar tebrikler,

saygıyla

sayın heerdem arkadaş,

inan bak sadece azim bu işi çözüyor. stajı 2.sınavda, ruhsat sınavınıda 2 sınavda verebildim.

arkadaşım ben evli ve bir çocuk sahibi anneyim. artı çalışıyorum evim ile işim arası 1-1,5 saat. yollarda ders çalışırım. eğer işiniz ile eviniz arasında 15 dk bile olsa mesafe varsa çalışın derim. öğlen yemek saatlerini değerlendirin, cuma ve ctesi geceleri ders çalışmak için çok ideal. tabi bunun yanında bol bol kaynak.
bu arada haklısın odaya kayıt için gittiğimde rakamın 1150,00 YTL TÜRMOB' a 415,00 YTL Odaya verileceğini öğrendiğimde şok geçirdim diyebilirim. Kredi Kartına TÜRMOB a 6 taksit SMMM Odasına 4 taksit yaptım. sonra kara kara düşündüm. nasıl kalkarım bu borcun altından diye. Çok pahalı çooook Allah hakkımızda hayırlısını versin :roll:

Ödersiniz canınızı sıkmayın Ben taksit de yaptıramamıştım 2 senede ödeyebildim.(Kredi kartından çektiğim parayı en az limiti ödeye ödeye)