Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

arkadaşlar,
tamam hayal kırıklığı yaşıyoruz ama insanları bukadar kolay harcamayın yav :)
bende bilge dersanesine gittim ve maliyetten kaldım .
şimdi Zafer hocamı mı kötüleyeyim? Herkes iyi niyetle elinden geleni yaptı,
nasip değilmiş, inşallah bir sonraki sefere hepimiz üstesinden geliriz..
hayırlısı olsun ;)

efsanenin öğrencisiyim. 1.soruda 680 kullanmadım. İki soruyu da onun öğrettiği şekilde çözdüm. Sadece 2.soruda katkı tipi gelir tablosunu yapamadım. 50 ile geçmişim. Galiba Mart dönemine göre kolay olduğu için çok not kırdılar..

Arkadaşlar Maliye bakanı Mehmet Şimşek'e tweetten yazdım.Lütfen sizlerde yazın.Sıkıntımızdan haberdar olsunlar.

efsane hoca hikaye çıktı ne iş adam duayla muayla milleti kandırarak parayı götürüo iimi

yok be abi . adam hikaye olsa ben nasıl geçtim??? Bence kağıtları okuyanlar hikaye...

Tus sınavına giren hiçbir doktor sağlık bakanına tweet atmayı düşünmez.Meslek sınavlarına girenler arasındaki fark burada ortaya çıkıyor.SMMM sınavına girenlerin bir kısmı aynı sorular sorulsun.Kolay olsun . Herkes smmm olsun derdindeler.Türmob başkan yardımcısı da bursada 3000 smmm yakında 6000 kişi olacak. Güçleniyoruz ,diyor.Sayıyla nasıl güçleniliyorsa :)

muhasebe sınavından çıktıktan sonra 15-20 dakika marmara cafe de ders anlatımına kulak verdim. Adam resmen tribüne oynar gibi hali vardı ağzı iyi laf yapıyor ama icraat yok gibi geldi.Sınav sonuçlarını alan arkadaşları gördükten sonra efsane hocanın resmen hikaye olduğu anlaşıldı.

Ben de Deha'ya gittim ve 3 dersimi de verdim. Darısı sizlerinde başına...

işin gerçeğini üst tarafta arkadaş yazmış aynen katılıyorum. insanlar sorular çok kolay olsun herkes smmm olsun derdinde ben sınavımı verdim smmm oldum ama işin gerçeğini her zaman demişimdir sınavlara girmeden öncede
sorular ne kadar zor olursa smmm olma süreci ne kadar zor olursa o kadar iyi çünkü etraf smmm ile doldu elini sallasan mali müşavir bilgisine tecrübesine hayat görüşüne bakıyorsun odun bildiğin odun ama bu süreçte normal
evde oturan bayanda mali müşavir çok rahat olur işin gerçeği stajı naylon yap açık öğretim oku sürece gir tamam
komşumuz var üstkatta 2 çocuğu var smmm stajına girecek ve eninde sonunda malimüşavir olacak

MED CEZİR bU yorumu sizden geçen haftalarda duymak ne hoş olurdı
ya da Bu sınavdada SMMM olamasaydınız
Bütün Ağlayan Arkadaşlar n SMMM oLUNCA
Birden daha 3 gün öncesini unuttu 40 yıllık SMMM oLUVERDİ
SMMM Syısı ne kadar çok olursa olsun öneml,i olan
kalitedir

Arabayı ehliyet kullanmaz şöför kullanır.
Ehliyet ne kadar çok olursa olsun adam şöför değilse araba devrilir

YAZIK ÇOK YAZIK

(BU Arada bende SMMM yİM Ama çekilen acıları ve çeken arkadaşları
kolay kolay unutmayacağım ve unutturmamak için oda kuruıllarında
süreklü bu işi gündeme getireceğim.

Luzatez ' Alıntı:
Tus sınavına giren hiçbir doktor sağlık bakanına tweet atmayı düşünmez.Meslek sınavlarına girenler arasındaki fark burada ortaya çıkıyor.SMMM sınavına girenlerin bir kısmı aynı sorular sorulsun.Kolay olsun . Herkes smmm olsun derdindeler.Türmob başkan yardımcısı da bursada 3000 smmm yakında 6000 kişi olacak. Güçleniyoruz ,diyor.Sayıyla nasıl güçleniliyorsa :)

bravo bazen mantıklı şeylerde yazabildiği gösterdin bizlere...

üffffffffff ' Alıntı:
MED CEZİR bU yorumu sizden geçen haftalarda duymak ne hoş olurdı
ya da Bu sınavdada SMMM olamasaydınız
Bütün Ağlayan Arkadaşlar n SMMM oLUNCA
Birden daha 3 gün öncesini unuttu 40 yıllık SMMM oLUVERDİ
SMMM Syısı ne kadar çok olursa olsun öneml,i olan
kalitedir

Arabayı ehliyet kullanmaz şöför kullanır.
Ehliyet ne kadar çok olursa olsun adam şöför değilse araba devrilir

YAZIK ÇOK YAZIK

(BU Arada bende SMMM yİM Ama çekilen acıları ve çeken arkadaşları
kolay kolay unutmayacağım ve unutturmamak için oda kuruıllarında
süreklü bu işi gündeme getireceğim.

arkadaşım ne hikayesi anlatıyorsun beni tanıyormusun bir ikincisi ben bu sözümü mesleğe girdiğim ilk yıldan
beri söylüyorum birde ben sınavlara burdaki cemaat gibi 30 defa girmedim maliyet hariç hepsini ilk seferde verdim
maliyeti 3.seferde
30 yıllık smmm olsam ne yazar olanları görüyoruz piyasayı berbat duruma sokuyorlar
kalite demişsin kalitesiz olduğumu nerden biliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...