soru ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vicdan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: soru ...

Sayın Özlemb;
Tam linki kopyalamak üzereydimki benden hızlı çıktınız...

Şimdi sayın vicdan;
100.000-usd hizmet faturası kesiliyor yurtdışına.Karşılığında havale geliyordur herhalde değilmi?Bu havaleleri nasıl kayıt ediyorsunuz?Ortada çok ciddi açıklar var şayet anlatığınız gibi ise ve bence yakında ihbara bile gerek kalmadan tespit edilir.
Yada sizinki şöyle bir durum olabilirmi aklıma geldi birden.Siz bir ürünün Türkiye Distribütör üsünüz.Ve yurdışındaki ana firmaya gerçekte olmayan reklam vb harcamaları fatura ediyorsunuz?Fakat bu harcamalarınız gerçekte olmadığı içinse kayıtlarınıza gelir olarak kaydetmiyorsunuz. Sizin tamda ihbar etmek istediğniz bu durum gibi birşey.
Son söz daha önce siz açmadıysanız böyle bir konuyu emin olun birileri sizden bir adım önde..

metyo ' Alıntı:
Dejavu mu yaşıyorum?Aklım bana oyunmu oynuyor?Ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum? Aylar öncesinden ama nerden onu çıkaramadım.

İlk başta ben de aynını düşündüm. Muhakkak aynı içerlik başka bir mesaj var, veya bir başka sanal ortamda karşılaştım.

189 u arayıp belgeleri ile birlikte ihbarda bulunabilirsiniz. Kesilecek cezanın belli bir yüzdesini hesabınıza geçiriyorlar. Dellillerle ispatlamanız ve cezanın kesinleşmesi halinde adınız saklı kalır. Aksi taktirde adınız açıklanır.

vaybe çok heyecanlıymış :) bende bizim sorumuza neden cevap yazan olmamaış diyordum, herkes buraya kanalize olmuş ...:)

işte ülkemin hali.eğer ikramiye varsa şikayet edeceğim ama yoksa etmeyeceğim.ben kar/zararımı bilirim.ama vergi kaçağı kaybı şu bu varmış banane...ben ikramiye kaç lira alacağım ondan haber ver...kısaca üzüldüm doğrusu.

bende forumdaşlarımın görüşlerine katılıyorum. bu konuda şikayet etmek için ödül beklenmemeli ve ileride başınızın ağrımaması için ayrılmanız en iyi yol yani vicdanınızın sesini dinleyin ytüyü bitmedik çocukların hakkını yedirmeyin derim