fonradar

Spk Bağımsız Denetim Lisanslama Sınav ücretini yatıramıyorum?

LEMSAN

Katkı Sunan Üye
Üyelik
21 Tem 2008
Mesajlar
212
Online Kurumsal tahsilat sistemi deniliyor , ancak şubeye gittim şubeden değil artık bankamatikten dediler.Bankamatikte ise sistem kapalı , aynı sorunu yaşayan varsa ya da sorunsuz yatıran varsa bana bilgi verebilir mi?



Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!
 
Ynt: SPK BAĞIMSIZDENETİM LİSANSLAMA SINAV ÜCRETİNİ YATIRAMIYORUM....

Konu ile ilgili bilgi verebilecek var mı ?Sınav ücretini yatırabilen varsa nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.SPL 'yide aradım bilgi yok.Öğleden sonra dönüş yapacaklar.
 
Ynt: Spk Bağımsız Denetim Lisanslama Sınav ücretini yatıramıyorum?

Bugun saat 12:00'de ve 15:00'de gittim Ziraat'e, bana da devamli ATM'den yatirin dediler subede. SPL'ye bir defa ulasabildim, saat 14:00 gibi sorunun cozulmesini bekliyoruz ama bizi arayin dediler. Tek bir numara var, o da hep mesgul :( 1-2 gun beklemek lazim, sorun neyse cozsunler de oyle yatiralim. Bosa zaman kaybi...
 
Ynt: Spk Bağımsız Denetim Lisanslama Sınav ücretini yatıramıyorum?

bugün biraz önce zbnk şubesi spl başvuru ücretini almadı. ATM den yatırın diyorlar.SPL telefonuna ulaşamıyoruz.biraz daha bekleyeceğiz herhalde.
 
Ynt: Spk Bağımsız Denetim Lisanslama Sınav ücretini yatıramıyorum?

Biraz önce 0212 214 70 34 nolu SPL telefonundan yaptığım görüşmede "sınav ücretlerinin bu yıl atm si olmayan şubelerden şube ödemesiyle, atm cihazı olan şubelerdeyse atm sinden KARTSIZ İŞLEMLER MEB ONLİNE komutuyla tc kimlik no girişi yapılarak yatırılacağı" söylendi.
 
Üst