uyumsoft

SPK Sınav Sonuçları Açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: SPK Sınav Sonuçları Açıklandı

bir güzellik yapıp o notları netten gönderemez misiniz.kaynak konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz.selamlar

en kısa zamanda notları scan edip dosya haline getireceğim. buradan duyururum. adreslerinize gönderirim. yaklaşık 100 sayfalık bir nottan bahsediyoruz zaman alacaktır.

Denetim 76

Aralıkta Standarlar verilecek ve tabi sonra da Mevzuat... Yavaş yavaş. Acelemiz yok.. Zira daha smmm stajyeriyim...

Ortalamanızı yüksek tutmanız için tavsiyem Denetimden yüksek not almanız. Mevzuat çok kasacak çünkü.

mizansen ' Alıntı:
Mevzuat 44
M. Standartları 44
B. Denetim 44

Sınava ilk defa girdim, çalışamadan. Ama bu notlar nasıl tutmuş böyle hepsi aynı, ilginç..

bende ilk defa girdim, smmm ruhsatını aldıktan sonra bi şansımı deneyeyim dedim;

Mevzuat 40
M. Standartları 40
B. Denetim 40

deeper_blue ' Alıntı:
en kısa zamanda notları scan edip dosya haline getireceğim. buradan duyururum. adreslerinize gönderirim. yaklaşık 100 sayfalık bir nottan bahsediyoruz zaman alacaktır.

Sn. deeper blue notlar ne durumda..ilgilenebildiniz mi..malum sınava çok az kaldı, şayet dosya haline getirebildiyseniz bana mail atmanızı rica edecektim..

Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için..

Teşekkürler mail adresimi gönderiyorum özelden..Bittiğinde gönderirseniz çok memnun olurum...

Yok teşekkür ederim..onu verdim çok şükür..mümkünse mevzuat ve denetim notlarını gönderirseniz sevinirim..

Sayın deeper blue bana muhasebe standartları 2.modül notları gönderebilirmisiniz ?
Teşekkürler.. özel den mailimi yazıyorum.