personel maaş programı

SSK Aylık Bildirge Verme Süresi Uzatıldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan leonard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: SSK Aylık Bildirge Verme Süresi Uzatıldı

nolcak şimdi yaa :-\

Ankarayı falan mı arasak? ???

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği
Telefon : ( 312 ) 207 82 39 Nolu Telefonu arayarak almış olduğum bilgiye göre duyuru varmış ama geri çekilmiş gerekçe ise resmi bir hükmü olmamasıymış buna ait tebliğ hazırlanıyormuş vaktin geldiğini söyledim görevli arkadaşa arkadaşlar tebliği yetiştirecekler diyorlar son saatin son dk.sında uzattık derlerse şaşırmam. Bilginiz olsun. Bakar olalım....

% 5 lik indirim olayınıda sordum hazır bulmuşum birini dedim 170 nolu tel aramamı istedi. Arıyorum maşallah sürekli meşgül, ulaşacak olursanız lütfen bu konuyla ilgili bilgide veriniz.

Kolay gelsin Arkadaşlar.

Merhaba,
Aylık Bildirge verme süresi uzatılmış olsada, Bildirgeyi tamamlayan Eksik Gün Bildirim formunu süresinde vermek gerekir.

Arkadaşlar bende dayanamadım
Kayseri ile Ankara yı aradım.
"Evet doğru, 23 den 1 Aralığa kadar ertelendi. E-bildirge yatırması da ödemeside" dediler... :)

eksik gün bildirim formununda verilme süresinin uzayıp uzamadığınıda sordunuzmu arkadaşlar ?

neden peki diğer duyuruyu geri çektilerde bunu 13.11.2008 tarihli duyuruyu yayınladılar.
aklımızı karıştırdılar iyice

13/11 tarihli duyuru o tarihten beri yerinde duruyor. Dün uzama ile ilgili bir duyuru yaptılar metin hatalı olduğu (gerçektende hatalarla dolu idi.) için silindi. Bugün yeni duyuru siteye eklendi. (Ama yine eksik.)

yeni bir duyuru var ondada uzatıldı denmiyor.

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
2008/EKİM AYINA İLİŞKİN AYLIK PRİM VE
HİZMET BELGESİNİN VERİLME SÜRESİ
HAKKINDA DUYURU
Ücretlerini her ayın 1?i ila 30?u arasındaki çalışmaları karşılığında hak eden sigortalılara
ilişkin 2008/Ekim ayı Aylık Prim ve Hizmet Belgesinin 1/Aralık/2008 tarihine kadar verilmesi
halinde yasal süresi içinde verilmiş sayılmasına
yönelik olarak ?Aylık Prim Ve Hizmet Belgesinin
Sosyal Güvenlik Kurumuna Verilmesine ve Primlerin Ödenme Sürelerine Dair Usul ve
Esaslar Hakkında Tebliğ?de değişiklik yapılması yönüne gidilmektedir.

SOSYAL SİGORTALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
PRİM TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞI​

daha varamamışlar mı? :-\

Evet bu duyurudada uzatıldı demiyor. Tam okumadan uzatıldı sanmayın. Sonra uzatılmaz falan cezaya düşersiniz. DİKKAT E BİLDİRGE VE ELDEN VERİLEN BİLDİRGE Süresinin uzatıldığına dair resmi yazı veya tebliğ henüz yayınlanmamıştır. Kenan Doğulunun bir şarkısı var ya Ellerimde çiçekler kapına gelirsem şaşırma, Ellerimizde E Bildirgeler Son gün yüklenipte SGK Sitesine çökertirsek yada yoğunluktan kitlersek vede süre uzatılmazsa sen bak ozaman filme... Sakın şaşırmayalım......