Ssk Borcu Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeldaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba;
benim üzerime ssk borcu var ama borç benim değil karşı taraf ödemezse ssk borcunu üzerne devr alabilir mi yada başka çözümü vr mı?

SGK dosya kimin üzerine ona bakar.Eğer açılan dosya sizin üzerinizeyse o zaman siz işveren konumundasınız ve borç sizin borcunuz.

Karşı taraf dediğiniz kişi kim ? Neden dosya sizin üzerinize açıldı ?

sadece iş yeri bnm üzermeydi dolasıyla borçlar benm üzerime kaldi ödemeyebilir benimde borcu ödeme imkanım yok

benim üzerime olan borcu üzerine alma şansı varmı yasal yollarla ben dava açabilirmiyim o kişiye

çözüm bulmaya çalışıyorumm teşekkür ederim ...

Maalesef bu şekilde devir olmuyor.İşyerinin üzerine olmasını kabul ederek risk almışsınız hayat sürprizlerle dolu çaresizlik insanları gaddarlaştırıyor kardeş kardeşe bile kelek yapıyor.Böyle durumlar için gizli işverenden teminatlarınız yoksa geçmiş olsun idare parayı sizden almak için uğraşır devamlı haciz tehditi altıda kalırsınız borç benim değil onun ifadesi inandırıcı olmaz borçtan kurtulmak için anlaşıp mal varlığı olmayana devir ile kurgu yapılıyor diyer düşünülebilir kendi isteğinizle işveren olmayı kabul etmişseniz riski almışsınız.Asıl borçlu yapılandırma halinde adınıza taksitlendirme taahht ettiğinizde adınıza kendi isteği ile ödeme yaparsa ne ala veya çeki varsa size çek verirse çekler teminat olarak sgk tarafından alınır ödenirse kurtulursunuz rizaen ödemesini temin edecek bir demir yumruk önerilir.Geçmiş olsun.