personel maaş programı

SSK Çıkışı Bildirilmeyen Personel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zesu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar
öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun....

benim sorum şu.

15.08.2006 tarihinde ssk işe giriş bildirgesi verilerek bir personele iş başı yaptırdık. fakat anılan personel ogün işbaşı yapmadı.

daha sonra bu personelin çıkışını ssk ya bildirmedik. Şimdi Ne yapmamız gerekir? acil yardım lütfen.....

bu kişi için bordro yada herhangibir şey yapılmadı....

sadece işe girişi bildirildi

Sayın zesu, öncelikle 15.8.2006'da işe girişi yapılan personel için o tarihten itibaren ilgili aylarda aylık prim ve hizmet belgesini verdiniz mi? vermediniz mi?

Yani SSK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi'ni verdiniz de çıkışını mı göstermeyi unuttunuz? :?:

sayın zesu, bence siz ssk müdürlüğünüzle bir görüşün, 15/8 de işe başlayacak diye bildirge vermiştik ancak, bu işçi işe hiç başlamadı o yüzdende çıkış vermeyi unuttuk ne yapmamız gerekir, bir dilekçe vererek bu durumu düzeltebilirmiyiz diye bir sorun. onların vereceği cevaba göre bilgi verirseniz ne yapmanız gerektiğini daha ayrıntılı olarak yazabiliriz.

zesu' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

benim sorum şu.

15.08.2006 tarihinde ssk işe giriş bildirgesi verilerek bir personele iş başı yaptırdık. fakat anılan personel ogün işbaşı yapmadı.

daha sonra bu personelin çıkışını ssk ya bildirmedik. Şimdi Ne yapmamız gerekir? acil yardım lütfen.....

Anladığım kadarı ile siz 15/8 tarihi itibariyle işe girişi ssk ya verdiniz fakat işçi işbaşı yapmadı. SSK çalışan işçi ile ilgilenir. Çalışmayan işçi SSK nın ilgilendiği konu değildir. Bu konuda herhangi birşey yapmanız gerekmez. Çünkü işçinin çalışması yoktur.

aalkan' Alıntı:
zesu' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

benim sorum şu.

Anladığım kadarı ile siz 15/8 tarihi itibariyle işe girişi ssk ya verdiniz fakat işçi işbaşı yapmadı. SSK çalışan işçi ile ilgilenir. Çalışmayan işçi SSK nın ilgilendiği konu değildir. Bu konuda herhangi birşey yapmanız gerekmez. Çünkü işçinin çalışması yoktur.

SSK'ya çalışmadığını ispat edebilirse ne ala. Ancak SSK ek bildirge ile 15.08'den bu yana prim ödenmesini isteyebilir.

Kurum'a Ek-2 Çıkış belgesini ve Çalışma Bakanlığına bildirildiğine dair posta alındısı/evrak kayıt numarası gibi vesikaları da ekleyerek durumu izah eden bir dilekçe verin ve çıkış işlemin onaylanmasını talep edin...

Şansınız açık olsun... İyi hafta sonları...

2006/08 ay da bir gün çalışır gösterin 2006/08 ayına ait ek bildirge verin.

Askeri ücretin 8/1 oranında ceza yersiniz..

Kolay gele...