personel maaş programı

SSK da Kaybolan İşe Giriş Bildirgesi

cerselog2006

Katkı Sunan Üye
değerli arkadaşlar 28/4/2008 tarihinde 5 adet işe giriş yaptım hepsinide ilk defa numara alacak. ayrı ayrı postaya verdim. ancak bir tanesinin numarası hala belli olmadı.

elimde 5 adet posta alındısı var ama hangisi hangi işe giriş bildirgesine ait olduğunu bilmiyorum. ssk diyorki posta kağıdını ve işe girişi gönder, ama o gün 5 tane işe giriş yaptığım için posta kağıtlarının hangisi, kaybolan giriş bildirgesine ait onu bilmiyorum. ne yapmam gerek.teşekkürler

Ynt: ssk da kaybolan işe giriş bildirgesi

İadeli Taahhütlü Göndermemişmiydin ?

Ynt: SSK da Kaybolan İşe Giriş Bildirgesi

cerselog2006 ' Alıntı:
iadeli taahhütlü gönderdim

Şöyle Yapabilirsiniz
Kendinize Kalan 1 Suret İşe Giriş Bildirgesi ve Postadan Size Geri Gelen İadeli Taahhütlü Kağıt İle Birlikte Bağlı Bulunduğunuz Ssk İl Müdürlüğüne Müracaat Ederseniz Size Bir Giriş Numarası Verecekler Evrak Kayıttan Onunla Beraber İşe Giriş Servisine Gidip Sigortalının Ssk Numarasını Elden Alacaksınız
İyi Çalışmalar

ugur bey teşekkür ederim ama, benim elimde 5 adet iadeli taahütlü kağıt var hangisi hangi işe girişe ait onu bilmiyorum hepsini aynı gün gönderdim

cerselog2006 ' Alıntı:
ugur bey teşekkür ederim ama, benim elimde 5 adet iadeli taahütlü kağıt var hangisi hangi işe girişe ait onu bilmiyorum hepsini aynı gün gönderdim

Peki Şöyle Bişey Sorsam Size
Geri Gelen İadeli Taahhütlü Kağıt Var Ya, Onun Üzerinde Ufak Bi Çıkartma Olması Lazım Postaneye Verirken Memur Üzerine Yapıştırıyor. Öyle Birşey Varmı Bakabilirmisiniz Yapıştırılmış. ?

Evet var uğur bey,
demek istediğimde tam olarak bu aynı gün postaya verilmiş 5 ayrı geri gelen iadeli taahhütlü kağıt var, problem bunlardan hangisi kaybolan işe giriş bildirgesine ait onu bilmiyorum, hepsinin üzerinde
Alıcı SSK
Gön : Bizim Firmanın ismi
sadece üzerindeki numaralar farklı

cerselog2006 ' Alıntı:
Evet var uğur bey,
demek istediğimde tam olarak bu aynı gün postaya verilmiş 5 ayrı geri gelen iadeli taahhütlü kağıt var, problem bunlardan hangisi kaybolan işe giriş bildirgesine ait onu bilmiyorum, hepsinin üzerinde
Alıcı SSK
Gön : Bizim Firmanın ismi
sadece üzerindeki numaralar farklı

Sizde Birde Sarı Saman Kağıdına Ufak Taahhüt Kağıdı Olacak. Bilirsiniz Böyle Küçük Birşey
Onun Üzerindeki Çıkartma İle O Sarı Kağıttaki Çıkartmanın Numaraları Aynı Olmalı
Böylelikle Hangisi Hangisine Ait Ayırtedebilirsiniz.
Sonrada Sonucu Yazarsanız Buraya Sevinirim

uğur bey çok özür dilerim kendimi ifade edemediğim için.

şimdi elimde 5 adet postaneden verilen küçük sarı kağıtlardan 5 adette geri gelen taahhüt kağıtlarından var her ikisinin üzerindede numaralar var eşleştirme tamam. burda sorun yok.

sarı kağıdın nuraması PR01223828105
taahhüt kağının numarasıda aynı

bir diğer numara PR 01223828150
taahhüt kağıdının numarasıda aynı

diye numaralardan 5 adet

problem şu, bu numaralardan hem sarı renkli küçük kağıtlardan hemde geri gelen taahhüt kağıtlarından 5 adet var

bu numalarlardan birisi mustafa kahraman
birisi ali demir
birisi bülent karaman
birisi zekeriya gül
biriside osman aydemir adına işe girişi yapılan kişilere ait.

ssk da işe girişi kayıp olan mustafa kahraman
ama bu küçük sarı kağıtlardan ve geri gelen taahhüt kağıtlarından hangisi mustafa kahramana ait onu bilmiyorum.

yani ssk ya şunu diyemiyorum ...nolu posta alındısı ile tarafınıza gönderdiğim işe giriş bildigesi ... diyecem ama hangisi mustafa karamana ait.

üstad napıcam bilmiyorum.teşekkür ederim

Tamam Şimdi Biraz Daha Netleşti
Şöyle Birşey Yapabilirsiniz Zarfları Postaya Verdiğiniz Ptt Şubesine Giderek Gönderi Kayıt Numaraları (Barkod No) İle Birlikte Sorgulama Yapıyorlar Diye Biliyorum Yada Reklamasyon Çıkartabilirsiniz. Tarafınıza Bilgi Vereceklerdir. Bence Yarın Sabah Bir Deneyin Bunu, Malum Süre Kısıtlı Ssk Aylık Prim Hizmet Belgesi Tahakkukunu Kesmeniz Lazım.

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.
İyi Çalışmalar.

İşlemi elden takip edeceğinize göre beşinide yanınıza alıp gidin. ssk evrak kayıttan hangisinin xx ait olduğu çıkacaktır. (eğer posta alındısını da posta ile göndermeyi düşünüyorsanız hata edersiniz.)

nane ' Alıntı:
İşlemi elden takip edeceğinize göre beşinide yanınıza alıp gidin. ssk evrak kayıttan hangisinin xx ait olduğu çıkacaktır. (eğer posta alındısını da posta ile göndermeyi düşünüyorsanız hata edersiniz.)

bu kadar basit, git sanki diğer 4 tanesininde numarasını öğrenememiş gibi yap, beşinide öğren

posta zarflarının üstüne, taahhüt kağıdına yapıştırılan stickerlerden yapıştırılıyor zaten. ssk ya gidip elinizdeki taahhüt fişleri ile gitmiş zarfları karşılaştırın, gitmemişi rahatlıkla tespit edersiniz. postaneyle falanla filanla uğraşmanıza hiç gerek yok.