SSK Kapanışlarında Yatırılacak Prim?

Üyelik
30 Eki 2007
Mesajlar
15
Konum
İSTANBUL
arkadaşlar merhaba;
alt taşeron olarak çeşitli ilçelerde iş almış bulunmaktayız fakat söyle bir problemim var diyarbakırda alt taşeron olarak 2 gün önce açılış yaptık ve 2 gün sonra iş veren firmanın iskan alabilmesi için ssk ile ilgili butun işlerin bitmiş olması gerekiyormuş yani açılış ve kapanış işlemlerinin bitmiş olması bizim ssk ile ilgili doldurmamız gereken prim oranını da elden nakit ssk ya yatırmamızı istiyorlar hak ediş bedeli 60.000.ytl civarında ssk'ya ne kadar yatırmam gerekiyor ve açılış işleminden hemen 2 gün sonra kapanış yapmamızda firmamız için bir sakınca olurmu? ::) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
 
Ynt: ssk kapanışlarında yatırılacak prim?

Yapılan iş 4 günde yapılabilecek bir iş ise olabilir, ama örn 5 katlı apartmanı 4 günde bitirdim derseniz size gülerler.
 
Ynt: SSK Kapanışlarında Yatırılacak Prim?

sayın nane işte problemde burda 4 günde bitecek bir iş değil normalde 30 günde bitecek bir iş.Firmamızın ssk ya yatırılacak olan tutarı ssk primi şeklinde değilde nakit elden yatırmasınde herhengi bir ceza ile karşılaşırmıyız? Ve ne kadar ödememiz gerekiyor bu önemli benim için hak ediş bedeli yaklaşık 60.000 ytl ayrıca hesaplanış şeklinide yazarsanız çok sevinirim.
 
Ynt: SSK Kapanışlarında Yatırılacak Prim?

arkadaşlar sorumun cvbını buldum :D şirketimiz açısından herhangi bir problem teşkil etmiyor hesaplanışı ise;
60.000x7,5%=4.500.00 ytl
4.500.00x38%=1.710.00 ytl ssk ya yatırılacak meblağ
 
Üst