personel maaş programı

SSK Taksitlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lebedir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lebedir

Katkı Sunan Üye
Ssk borç taksitlendirme formu ekinde başka bir evrak istiyormu arkadaşlar..

Ynt: SSK Taksitlendirme

arkadaşlar borç dökümünüde koyun dediler ben onuda ekledim bide formdan iki tane koydum siz kaç tane koydunuz..

NrN ' Alıntı:
arkadaşlar borç dökümünüde koyun dediler ben onuda ekledim bide formdan iki tane koydum siz kaç tane koydunuz..
Taksitlendirme ;Formu 3 adet işyeri sahibi kimlik fotokisi ile müracaat kabul ediliyor

accound ' Alıntı:
NrN ' Alıntı:
Taksitlendirme ;Formu 3 adet işyeri sahibi kimlik fotokisi ile müracaat kabul ediliyor

1. sütun... işveren şirketin ünvanını

2.sütun aracının/ortağın/işveren vekilinin/kanuni temsilcinin kısmına da şirket yetkilisinin ismini yazdım

kimlik fot.ekliyeceğim kişi 2.sütunda ismi bulunan kişiye ait olacak dimi

valla ben 5 tane ssk müdürlüğüne başvurdum kimlik fotokopisi falan istemediler. formu iki nüsha doldurun birini zaten tarih sayı basıp size geri veriyorlar başka hiç bir belge istemiyorlar.

03.06.2008 tarih 2008-50 sayılı "Sosyal Güvenlik Alacaklarının,Yeniden Yapılandırma Anlaşmalarının İhyası/PeşinVeya Taksitle Ödenmesi" genelgesinde;

"
.....
1.15- Peşin veya Taksitler Halinde Yapılacak Ödemelerin Yeri ve Şekli
Geçici 24 üncü maddeye göre hesaplanan ve taksitler halinde ödenecek olan tutarlar,
anlaşmalı bankalar vasıtasıyla tahsil edilebilecektir. Ancak, konuyla ilgili tahsilat
programlarının hazırlanmasına kadar geçecek olan süre içinde, tahsilat işlemleri Kurumumuz
veznesinden yapılacaktır.
.....
"

ibaresi yer almaktadır. Programların durumuna ilişkin bankaların sitesinde bir açıklama göremedim.

ssk ödemeleri içinşu anda bankalardan ödeme yapılamıyor, ancak 1-2 aya kadar yapılacak gibi bir şeyler söylüyorlar. bağkur ödemesini vakıfbank, halk bankası ve ziraat alıyor.

En son uzatılan (8 Eylül son ödeme tarihi olan) taksitlendirmelerin, taksitlerini hangi bankalara yatırabiliyoruz arkadaşlar.?

Neyse ben öğrendim.
Halk/Ak/Ing/Teb/Yapkredi/Ziraat