personel maaş programı

Ssk Taşeronluk Sözleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan firfirfir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elinde taşeronluk sözleşmesi olan var mı acaba?
işveren ve taşeron arasında bir sözleşme ve ssk'ya da verilecek bir dilekçe varmış sanırım yardımlarınızı bekliyorum.
(inşaat müteahhitlik işi)

Sn firfirfir

Taşeronluk sözleşmesi yapılan işin niteliği ve niceliğine göre iki firma arasında yapılır. Bunun matbusu yoktur. Ancak isterseniz ssk verilecek yazı ilgili olarak dilekçe örneğini gönderebilirim.
Saygılar.
(Not:Dilekçede sadece ana firma alt firmayı taşeron olarak atadığını ve ssk dosya numarasını yazarak verir. Ayrıca taşeron için ssk dosyası açılmaz.)

Merhaba...

Meslekdaşımında söylediği gibi sözleşmenini matbu bir formu bulunmamakta. Sözleşmede alt firmanın firma için yapacağı işi, kullanılacak malzemeleri, işin başlayacağı tarihi, ssk dosya numaralarını ve çalışacak işçileri maddeler şeklinde belirtmeniz gerekiyor. İyi çalışmalar...

Merhaba
Meslekdaşımında söylediği gibi sözleşmenini matbu bir formu bulunmamakta ama aşağıdaki bilgiler belki sizin işinize yarayabilir.bir kaç ana başlık sıralıyorum.siz detaylandırırsınız.kolay gelsin
saygılarımla.
1-TARAFLAR
2- İŞİN KONUSU
3- MİKTAR
4- İŞİN BEDELİ
5- İŞİN SÜRESİ
6- TERMİN PROGRAMI
7-TEKNİK ÖZELLİKLER
8-VARSA ANA FİRMANIN BAĞLI BULUNDUĞU ÇEVRE-KALİTE-OHSAS- VEYA DİĞER SİSTEMLER İLE İLGİLİ ŞARTLAR
9- MAKİNE PARKI
10- KANUNLAR
11- ÖDEME PROGRAMI
12- TEMİNAT
13- DENETİM VE KONTROL
14- DİSİPLİN ŞARTLARI
15-TAŞERONUN VARSA MAKİNA VB AÇTIĞI ZARAR-ZİYAN
16- İŞE ALMA VE ÇIKARMA
17- İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI
18- VERGİ VE PRİMLER
19- GECİKME VE İŞ KALİTESİZLİĞİ CEZASI
20- MÜCBİR SEBEPLER:
21- DİĞER :
-------------------------------------------------------------
Uyuşmazlık halinde yetkili mercii ------------ Mahkemeleri’ dir.
21 (Yirmibir) maddeden ibaret iş bu mukavele tarafların mutabakatı ile imzalanmış olup, -----/------/---- tarihine kadar geçerlidir. 01/01/2006
imza ve tebligat adresleri