Ssk tutanak hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aknsbs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aknsbs

Katkı Sunan Üye
Dün bir müşterime müfettişler geldi tutanak hazırlamışlar.maaşlarını sormuşlar onlarda 700 tl alıyoruz demişler. Müfettiş tutanak düzenlemiş.Bu şahıslar asgari ücretten gözüküyordu. tutnağa maaşlarını 1000 tl brüt diye yazmış müfettiş.

"işyerinde yapılan denetimde 2009/12 aya ait aylık prim ve hizmet belgesinde sigortalı gösterilenler dışında sigortasız çalışana rastalanmamıştır.Ücretler yukarıdaki gibidir. "

Aynen bu ibare var yukarıdaki bölümdede işçilerin t.c. leri adı soyadı ve maaşları yazıyor 1.000 tl brüt ben ocak ayında bu şahısları 1.000 tl brüt 'ten göstermeyi düşünüyorum sizce aralık ayına ek bildirge vermeye gerek varmı. herhangi bir tarih yok maaşlarla ilgili .

Şimdiden teşekkür ederim.

Kolay gelsin

Ynt: Ssk tutanak hk.

Aralığı vermenize gerek yok. Ocak için 1000 tl brüt verin. Soru gelirse Aralalıkta böyle idi ocakda artış yapıldı dersiniz.

Tşk ederim bende öyle düşünüyorum ama müfettiş yazıyı hemen fakslayın muhasebecinize düzeltme yapsınlar demiş.Ne düzeltmesi istiyor bilmiyorum ama ben ocak ayını 1000 tl den vereceğim o kadar.

bence ocağı da aynı rakamlarla vereceğinizi düşünerek şimdiden rakamları düzeltin anlamında söylemiştir, personele şubatta sormuş sonuçta, aralık maaşınız neydi dememiş

bence düzeltmeyi ocak ayı için soylemiştir. aralığı hesaba katmayın sayın nguroy un dediği gibi soru gelirse aralıkta düşüktü ocakta 1000 tl yaptık dersiniz.

Eğer tutanağa şer düşmediyse, Tutanağın tutulduğu tarih işvereni etkiler.