SSK

ben 2.5 sene önce 45 gün rapor almıştım henüz o paramı alamadım onu alabilmek için napmam gerekli lütfen yardımcı olabilirmisiniz tşk

Ynt: ssk

Selam,
Aslında olayın üzerinden bayağı geçmiş,ama şansımı zorlayayım diyorsanız,önce şunları bir tespit edin. Raporlu olduğunuz dönem de çalıştığınız firmanın mali müşaviri verdiği ssk bildirgesinde sizi istirahatli gösterdi mi,eksik gün bildirim formunu verip,ekine istirahat raporunuzu ekledi mi?Yoksa raporlu gibi görmeyip tam gün çalışıyormuş gibi mi bildirim yaptı.Ayrıca hala aynı firmada mı çalışıyorsunuz? Önce çalıştığınız firmanın müşavirinden bu bilgileri alınız.Zaten sorduğunuzda sizi yönlendirmesi gerekir.Saygılar.

Ynt: ssk

Bende iş görememezlik internet ile gönderilmeye ve pttt den paralar alınmaya başladığında 1 sene önce raporlu bi çalışanımız için iş görememezlik girdim ve parasını aldı. İstirahatli göstermiştim ama o parasını sgk ya gidip almamıştı. Yani ptt kolayına gelince rica etti şansımızı denedik oldu.
2,5 sene önce eksik gün olayı yoktu eğer bildirgede istirahatli iseniz gönderin derim.