Staj Süresi Hesaplama

merhabalar
ocak 2008 lisans stajyeriyim.11 ayı doldurduktan sonra(30,11,2008 tarihinde) askerlik nedeniyle stajımı dondurdum..9 haziran 2009 tarihinde tekrar stajımı başlattım..kursa gitmem durumumda yada gitmezsem hangi tarihte stajım tamamlanır ve hangi dönemde yeterlilik sınavına girerim..[3 ay staj indirme durumu)

ilginiz için teşekkürler...

Ynt: Staj Süresi Hesaplama

arkadaşım 24 ay say. İndirim içinde 3 ay geri say :)
Ama siz 3 senesiniz dimi ? 36 ay sayacaksın o zaman. Yanılıyorsam 24

staj sürem 2 sene...gün önemli değil (30 gün)..24 ayın dolması önemli sanırım..

Toplamda kursa gidip kısaltırsan 630 gün gerekiyor.

Senin askerden önce 330 günün var(11 ay*30).geriye kalmış 300 gün,hazirandan da 22 günün var etti 352 gün.Kaldı geriye 278 gün.Say 9 ay 8 gün, staj bitim tarihin 08.04.2010 çok kritik çünkü Temmuz için son başvuru tarihi 6 nisandı 2010 da da ya 5 yada 7 nisan olur.Arkadaşım kursa gideceksen acilen odayla görüş.Benim hesabıma bir bak ben böyle buldum,eğer böyleyse bir kaç günle ir dönem uzayabilir.

tesekkürler yeterlilik ...
ben de senin gibi bir hesap yaptım onun için zaten foruma yazdım...
bi kaç günlük gibi fark oluyo basvuru için..
odaya telefonla konuştum bi problem olmaz dediler ama yüzyüze de konuşmakl lazım sanırım..
teşekkürler tekrar..

basvurularda oda mı önemli yoksa türmob-tesmer mi acaba..örneğin oda problem olmaz derse yarın bi gün tesmer de çıkar mı bi sorun....

dosya kapatmaya gittiğinde,dosyan tesmere gidiyor ve orda kontrol ediliyor.Eksik evrak vs.. varsa telefonla seni arıyorlar oda tarafından.Faks çektiriyorlar sana .Oda hallederim diyorsa halleder,bundan emin olabilirsin.Benim daha büyük problemim vardı yüzde 90 hallederim demişlerdi ve hallettiler.Taahütname imzalıyorsun zaten şu tarihe kadar ssk lı olarak çalışacağım diye.Ama tekrar söylüyorum müsait zamanda staj müdürünle görüş,ordaki elemanlarla değil.

zaten ilk sınava gireceğin zaman sınava başvurduğunda stajın daha bitmemiş olabiliyor. (benim gibi) o yüzden yanında staj yaptığın kişiden staj süren dolana kadar orada seni çalıştıracağına dair bir taahütname alıyorlar. mesela rapor vs.nedenlerle staj süresi 1-2 hafta uzayanlar için de durum böyle. sınav başvuru süresini kaçırttırmıyorlar...

cevaplar için tesekkürler...
oda bir pir problem yaşanmayacağını önemli olanın sınav tarihinde stajın bitmiş olması gerektğini söyledi...

Benim stajın bitiş tarihi 30/06/2009
sınava girişi tarihim 04/07/2009 yani bir sorun olmuyor taahhütnameye sınava girebiliyorsun