Staj ve yüksek lisans

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan morego
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar

benim bu yılın sonunda 2 yılım dolacak ama yüksek lisans mayıs ayı bitecek şimdi benim merakım ben ocak da 2 yılım dolduktan sonra stajer olmasam oda sorun çıkartırmı

Ynt: Staj ve yüksek lisans

Selamlar,

Yüksek Lisans dolayısıyla stajını kısaltacaksan bunu ancak geçici mezuniyet belgesi aldığında yapabilirsin. Bu yüzden de yıl sonundan Mayıs ayına kadar geçen süre senin için sıkıntı yaratacaktır.

Ben de benzer süreci yaşadım. 5-6 ay kadar fazla staj yaptım, yüksek lisans biraz uzadığı için.

Mezuniyet belgeni alınca gerekli işlemleri yaparsın, aksi zor gibi.

iş değiştirmek istiyorum ve artık stajer olduğum için girebileceğim işleri bile girememek canımı sıkmaya başladı en iyisi ben oda ile konuşayım bu konuyu çok bir ümidim yok nede olsa iş kolaylaştırmak değil amaç zorlaştırmak

türkiye cumhuriyetinde hiçbir banka işe aldığı ve tepe tepe kullanacağı bir personeline buyur bizim bünyemizde stajını tamamla demez....hayat tercihlerden ibaretttir...ya oni ya buni....hem oi hem buni olmuyor....en azından mekanızmalar buna izin vermiyor....

arkadaşlar birde bu cd olayını nasıl yapıyoruz bana şimdi 3 yıla göre cd gönderiyorlar okul bittiğinde stajımda bitmiş olacak ama elime geçmemiş cd ler olacak

Bankada staj işi çok ama çok zor bir durumdur. Ancak çok iyi seviyelerde tanıdığınız olacak ancak o şekilde. Ayrıca bankaların Mali İşler ve Muhasebat Müdürlükleri SMMM Stajyerlerine çok sıcak bakmıyorlar. Genelde, staj bankaların Genel Müdürlüklerinde yapılabileceği için, çoğu staj bitiminde İstanbul,Ankara gibi büyük şehirlerde denetim şirketlerine kaçıyor. Bankada staj yapmak hem gereksiz hem çok zor hem de mesleki açıdan bence hiç bir faydası olmayan kurumlardır.

atellia ' Alıntı:
Bankada staj işi çok ama çok zor bir durumdur. Ancak çok iyi seviyelerde tanıdığınız olacak ancak o şekilde. Ayrıca bankaların Mali İşler ve Muhasebat Müdürlükleri SMMM Stajyerlerine çok sıcak bakmıyorlar. Genelde, staj bankaların Genel Müdürlüklerinde yapılabileceği için, çoğu staj bitiminde İstanbul,Ankara gibi büyük şehirlerde denetim şirketlerine kaçıyor. Bankada staj yapmak hem gereksiz hem çok zor hem de mesleki açıdan bence hiç bir faydası olmayan kurumlardır.
niye gereksiz olsunki
teftiş kurulunda yapabiliyosan denetimle alakalı hiçbir eksiğin kalmaz