Stajerlere ne tavsiye edersiniz?

Ynt: Stajerlere ne tavsiye edersiniz?

bir şey soracam smmm belgesi ymm ofisinde denetim bölümünde faydası nedir. k.okbay yardımcı olursanız sevinirim.

Bağımsız denetim alanında lisans için smmm belgesi ön şart fakat ymm ofisinde bildiğim kadarıyla denetçi yardımcısı, denetçi gibi ünvanlar çalıştığın yılla alakalı.
Smmm ruhsatı ile tecrübe ve bilgini belgelendirmiş olursun.Denetime gittiğin firmalarla ilgili sana yeni iş açılımları sağlayabilir.Kendi işini kurmana imkan verir.Yeni TTK'da smmm ruhsatı denetleme kuruluşu için ön koşullar arasında dolayısıyla önemi artıcak.

k.okbay arkadaşım teşekkür ederim bilgilerin için.

Arkadaşlar yazılanları okudum. 2010 Ocak döneminde staja başladım ve şu an yaklaşık 9 aylık bi stajım var (arada askerlik için ara verdim.) yaş olarak geçmi kaldım bilmiyorum(87 doğumluyum) ama arkadaşların mesajlarını okuduktan sonra kafamda yeniden doğru yoldamıyım diye kurmaya başladım :( ilerisi nasıl olacak diye. İnşallah iyi olur. İnşallah bizim için iyi bir yola girmişizdir. Düşüncelerimi yazmak istedim teşekkürler...

stajyeradayi ' Alıntı:
Arkadaşlar yazılanları okudum. 2010 Ocak döneminde staja başladım ve şu an yaklaşık 9 aylık bi stajım var (arada askerlik için ara verdim.) yaş olarak geçmi kaldım bilmiyorum(87 doğumluyum) ama arkadaşların mesajlarını okuduktan sonra kafamda yeniden doğru yoldamıyım diye kurmaya başladım :( ilerisi nasıl olacak diye. İnşallah iyi olur. İnşallah bizim için iyi bir yola girmişizdir. Düşüncelerimi yazmak istedim teşekkürler...

24 yaşına girmişşin haklısın ,çok geç kalmışsın .Senin yaşındakiler çoktan YMM Oldu..

1 nisan şakasımı bu :)

İnsan yazılanları okuyunca bir an önce yol almak istiyor. Cidden yanlış anlaşılmasın şaka değil yazdığım. Acaba mı diye düşünerek yazdım :)

stajyeradayi ' Alıntı:
İnsan yazılanları okuyunca bir an önce yol almak istiyor. Cidden yanlış anlaşılmasın şaka değil yazdığım. Acaba mı diye düşünerek yazdım :)

arkadaşım 27 yaşında staj başlatanlar var sen ne söylüyorsun hakkatten 1 nisanmı bu.
okumanın yaşı yoktur. kulaklarını tıka staja devam.

stajyerzade ' Alıntı:
stajyeradayi ' Alıntı:

24 yaşına girmişşin haklısın ,çok geç kalmışsın .Senin yaşındakiler çoktan YMM Oldu..

1 nisan şakasımı bu :)

ne geçi tam yaşları bunlar bende 28 yaşındayım 1 dersim kaldı mesela takılma yaş konusuna kaç yaşında insanlar var sınava gren

Çok teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı hakikaten. Birde bir şey daha sormak istiyorum. Stajyerlik döneminizde ileriye dönük neler yapıyorsunuz? Müşteri bulabilmek için neler yapıyorsunuz? Ben biraz pasif kaldığımı düşünüyorum pek birşey yapamıyorum sanırım. Sizlerinde görüşünü almak isterim...

Müşteri bulma konusunda bende pek bişey yapamadım. 2. senem doldu. Aslında suan bitirmeye odaklandığımdan pek kafa yormuyorum müşteri işine.

arkadaşlar kesinlikle bilge eğitime gitmenizi tavsiye etmiyorum. ben gittim ağzım yandı sizinde yanmasın. ve açıkladıkları kazananlar listesi yalan dolan 20 den fazla kişi bakarsanız aynı puanı almış ve sıralamaları aynı mesela ceyda demir ve gül kara, mustafa öztaş ve mustafa özçelik, defne aslan ve hıfsı bölük, ibrahim alkan ve aliye atalay....tesmeri aradım böle bişeyin mümkün olamayacağını söylediler. sizde kanıp gitmeyin

Forum kuralları gereği reklam yapmak nasıl yasaksa kurum adı vererek karalama yapmak da bir o kadar yasak olmalı bence. Kişisel olumsuz eleştirileri başkalarına empoze ederek olumsuz etkilemek yerine hatalarımızla yüzleşmeyi öneririm. Kazanınca yerlere göklere sığdıramadığınız o değerli hocaları beklediğiniz sonuçla karşılaşmayınca bu kadar kolay harcamayın lütfen...