F flower29 Katkı Sunan Üye Üyelik 9 Nis 2010 Mesajlar 101 26 Kas 2011 #1 arkadaşlar 2-3 hafta için abd ye gitmem gerekiyor.2010 mayıs stajeriyim oda 3 haftalık için abd ye gıtmeme izin verirmi? teşekkür ederim saygılarımla
arkadaşlar 2-3 hafta için abd ye gitmem gerekiyor.2010 mayıs stajeriyim oda 3 haftalık için abd ye gıtmeme izin verirmi? teşekkür ederim saygılarımla
1 1.economist Üyelik 17 May 2011 Mesajlar 23 26 Kas 2011 #2 Ynt: stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? Yıllık izininden kullan bence oda neden izin versin abd gittin diye..
Ynt: stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? Yıllık izininden kullan bence oda neden izin versin abd gittin diye..
F flower29 Katkı Sunan Üye Üyelik 9 Nis 2010 Mesajlar 101 27 Kas 2011 #3 Ynt: stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? yıllık izini bürodakı patrondanmı alcam yoksa odaya gıdıp ızınmı alacam ve yıllık izin kaç gün? hiç izin almadığım için bılmıyorum
Ynt: stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? yıllık izini bürodakı patrondanmı alcam yoksa odaya gıdıp ızınmı alacam ve yıllık izin kaç gün? hiç izin almadığım için bılmıyorum
R Rod Üyelik 5 Tem 2011 Mesajlar 12 30 Kas 2011 #4 Ynt: stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? flower29 ' Alıntı: yıllık izini bürodakı patrondanmı alcam yoksa odaya gıdıp ızınmı alacam ve yıllık izin kaç gün? hiç izin almadığım için bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne kadar süredir bulunduğunuz işyerinde çalışmaktasınız?
Ynt: stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? flower29 ' Alıntı: yıllık izini bürodakı patrondanmı alcam yoksa odaya gıdıp ızınmı alacam ve yıllık izin kaç gün? hiç izin almadığım için bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne kadar süredir bulunduğunuz işyerinde çalışmaktasınız?
G gcatar Katkı Sunan Üye Üyelik 11 Ara 2009 Mesajlar 729 Konum İstanbul 30 Kas 2011 #5 Ynt: Stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? İşçilere verilecek yıllık ücretli izin süresi, hizmet süresi; a) Bir yıldan beş yıla kadar (beş yıl dahil) olanlara ondört günden, b) Beş yıldan fazla onbeş yıldan az olanlara yirmi günden, c) Onbeş yıl (dahil) ve daha fazla olanlara yirmialtı günden, Az olamaz.
Ynt: Stajyerken ABD 'ye gıdılebılır Mİ? İşçilere verilecek yıllık ücretli izin süresi, hizmet süresi; a) Bir yıldan beş yıla kadar (beş yıl dahil) olanlara ondört günden, b) Beş yıldan fazla onbeş yıldan az olanlara yirmi günden, c) Onbeş yıl (dahil) ve daha fazla olanlara yirmialtı günden, Az olamaz.