Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben İzmitten Halim Köse, mart 2009 staja başlama sınavını kazandım, fakat stajımı başlatmadım. İlk önce askerliği aradan çıkartmak istedim ve ağustos celbinde vatan borcum başlıyor. Stajımı başlatma imkanım varken, çevremdeki büyüklerimden aldığım tavsiyeler üzerine böyle bir karar aldım. Fakat araya belirli bir zaman girecek olması ve ağustos ayını beklemeye koyulmam beni durgunluğa soktu diyebilirim. yanlış mı yaptım diye düşünmedim değil. Kendimi diğer meslek mensubu adayı olan arkadaşlarımdan çok geride kalmışım gibi hissediyorum büro deneyimiminde olmaması bu düşüncelerime temel olabilirmi? acaba yersiz midir bu düşüncelerim yoksa doğru bir karar mıdır? İlgilenipte te 2 kelam yazan yada kendi deneyimlerinden bahsedicek büyüklerim olursa ,şimdiden teşekkür ediyorum.herkese saygılar...
İzmit'ten birini görmek güzel. Hayırlı olsun öncelikle. Ve bence en doğru kararı vermişsin. Kariyer hayatına atılmadan askerliği aradan çıkarmak bence en mantıklısı.
İzmit'ten birini görmek güzel. Hayırlı olsun öncelikle. Ve bence en doğru kararı vermişsin. Kariyer hayatına atılmadan askerliği aradan çıkarmak bence en mantıklısı.
çok teşekkürler yorumunuz için. inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.forumu kısa süre önce takip etmeye başladım. ne yalan söyliyim forumları sadece okur iştirak etmezdim.bu sefer yazmak istedim
yorumda bulunan, fikir ve düşüncelerini aktaran herkese çok teşekkürler.forumun büyük bir kısmını okudum.bu şekilde paylaşımlar olduğu sürece mevcut olan zorluklar azalacaktır kanaatindeyim.
allah kolaylık versin sınava girecek arkadaşlara. okumakta fayda var tabiki ama okurkende hemen hemen aynı sorunlardan bahsetmek olucak, yazıcak şeyler geliyor insanın aklına ama öteden beri yazılmış yorumlar yapılmış zaten,bunları tekrarlamaktan ileriye gidemicez gibime geliyor. bakıyorumda hep sorunlar yazılmış anlıyorum tabiki sorunlar vardır yaşanıyordur,ben henüz yaşamaya başladım belkide bu yüzden kolay geliyordur yorum yapmak. bir de iyi yönlerini anlatmak denenebilirmi?yada varmıdır?
hayırlı olsun inş mutlu sona ulaşırız hepimiz konyada stajere yaklaşım nasıl?ben kocaelideyim izmitte tanıdık olsun yada olmasın hep boş vaatler işim zor ama daha başlatmadım bayanlar çok şanslı askerlik gibi görevleri yok...
bayanlar askerlik gibi zorunlulukları yok ama daha işe alırken bebek planınız varmı biz sizinle uzun soluklu çalışmak isteriz gibi sorular daha sonra hamilelik sırasında işten çıkarılmalar sanki suçmuş gibi stres üzüntü ve sonuççç :'( bitsede kurtulsam dediğim stajj
Allahın izniyle 3.5 ayım kaldı
3.5 ay kalmış ne güzel valla hamilelik zorunluluk teşkil etmiyor askerlik gibi değil açıkcası. neyi tam olarak istediğimizi bilmemiz gerekiyor. sosyal hayatımızı kişisel amaçlarımızı gerçekleştiricek rasyonel tercihlerden oluşturmakta fayda vardır die düşünüyorum! önce iş ve aş ,sonra yuva
konyada stajyerlere yaklaşım pek iç açıcı değil.bayan stajyer olmak ayrıca dezavantaj.hatta 'bayandan herşey olur ama smmm olmaz' diyen meslek mensuplarıyla bile karşılaştım.staj yeri bulmmak burada başlıbaşına bi sorun.ama her şeye bütün olumsuzluklara rağmen yılmadan devam inşallah
konyada nasıl bilmiyorum ama afyonda iğrenç.tüm bürolar kahvehane gibi burda.
afyonun ilçesinden bahsediyorum bu arada.
elinde sigarasıyla bi dolu erkek
kim müşavir kim müşteri kim çalışsan hiç belli değil.
bi okey masası eksik önlerinde.