personel maaş programı

Stopaj Kesintisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan makuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba,

geçen yıl bir yurtdışı ortaklığı kurduk dolayısıyla hem distrübütör firmadan hemde envai çeşit yurtdışı firmadan satın almalarla ilgili hizmet, mal, komisyon faturaları geliyor.

kdv konusunda sıkıntı çektiğimi söyleyemem fakat stopaj konusunda tereddutlere dusuyorum.

Alomaliye'de bu konudaki makale, soru, yazı her bir dökümanı elden geçirdim, ayrıca vuk, gvk, kvk dan da ilgili maddeleri okudum.

son bir kez deneyimli ve bu konuda bilgi sahibi, uygulamaya hakim arkadaslardan şu durumda uygula bu durumda uygulanmaz şeklinde fikirlerinizi almak isterim.

teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Ynt: Stopaj Kesintisi

Sevgili forumdaşım;

Siz de gayet net olarak belirtmişiniz. Her evrak farklı olabilir. Sizin bu işleri iyi bilen bir mali müşavire ihtiyacınız var bence. :)

nguroy ' Alıntı:
Sevgili forumdaşım;

Siz de gayet net olarak belirtmişiniz. Her evrak farklı olabilir. Sizin bu işleri iyi bilen bir mali müşavire ihtiyacınız var bence. :)

Teşekkürler Nguroy, mali müşavir belgemi almak üzereyim hani bilgim ve tecrübem yok da değil, fakat paylaşmak konusunda, yada öğrenmek için her zaman açığım bu sebeple sizlerin fikirlerini almak gayretindeyim.

Hayırlısı olsun. Özel bir konu üstüne eğlirseniz bu konuyu detaylı araştırıp öğrenebilrisiniz. Şimdi eskisi gibi değil. Çok fazla referans kaynağı var.
Özel olarak takıldığınız yer olursa yazarsanız yardımcı oluruz.