gcatar ' Alıntı:Hizmet listesinde ısmı gozukur primi sıfır gozukur tahakkukda ise toplam işçi sayısında gözükmez olması gereken budur.
HAZELSU ' Alıntı:tam ay raporlu olan çalışan aylık prim ve hizmet belgesinde çıkmıyor. Bende hiç çalışması olmadığı için normaldir diye düşünüp üzerine düşmedim. Listede kimlik bilgileri ve kazanç sıfır olarak gösterilmesi gerekirmiydi..?
E-bildirgenin ilk uygulama zamanlarında aylık kazancı sıfır olanlar gösterilmiyordu. Kazanç sıfırsa listeden silmek gerekiyordu. Ama kısa bir zaman sonra(Zamanını hatırlamıyorum) bu uygulamadan vazgeçildi. Arkadaşların söylediği gibi listede isminin gözükmesi gerekiyor...HAZELSU ' Alıntı:isim yok , ama eksik gün bildirimi gönderirken raporlu olduğunu gösteren evrakları gönderdim. Ve ben yıllar önce de bi çalışan için böyle yapmıştım. sanırım bi problem olsaydı şimdiye gelirdi dimii ???
NİSANLI ' Alıntı:HAZELSU ' Alıntı:tam ay raporlu olan çalışan aylık prim ve hizmet belgesinde çıkmıyor. Bende hiç çalışması olmadığı için normaldir diye düşünüp üzerine düşmedim. Listede kimlik bilgileri ve kazanç sıfır olarak gösterilmesi gerekirmiydi..?
Yanlış mı hatırlıyorum sanki geçen sene bu soruyu yine mi sormuştunuz?
APHB göstermeniz gerekirdi.
redice ' Alıntı:E-bildirgenin ilk uygulama zamanlarında aylık kazancı sıfır olanlar gösterilmiyordu. Kazanç sıfırsa listeden silmek gerekiyordu. Ama kısa bir zaman sonra(Zamanını hatırlamıyorum) bu uygulamadan vazgeçildi. Arkadaşların söylediği gibi listede isminin gözükmesi gerekiyor...HAZELSU ' Alıntı:isim yok , ama eksik gün bildirimi gönderirken raporlu olduğunu gösteren evrakları gönderdim. Ve ben yıllar önce de bi çalışan için böyle yapmıştım. sanırım bi problem olsaydı şimdiye gelirdi dimii ???
kaya19811 ' Alıntı:Şöyle bir sorun çıkabiliyor, diyelimki o Hizmet listesinde göstermediğiniz o kişi işten ayrıldı, ve son dört ayına baktığında işkur o dört ayda hizmet listesinde görünmüyor.. Bu durum kişinin işsizlik maaşı almasına engel, hiç bir şekilde alamıyor tabi tekrar biyerde çalışıp 4 ayını gösterdikten sonra çıkış sebebine göre yeni işyerinden alabilir.. Bilmem anlatabildimmi, başımıza geldi böyle bir durum, Hizmet listesinde göstermeye dikkat edin, olan olmuş zaten çalışmaya devam ediyordur o kişi sorun olmaz
g705 ' Alıntı:SGK işlem yönetmeliğine göre tam ay raporda olsa, ücretsiz izin de olsa sıfır gün ve kazanç olarak bildirgede yer almalıdır. Fark edilmesi durumunda ek bildirge istenecektir.