İ İlkerMnv Üyelik 20 Ocak 2016 Mesajlar 1 Konum istanbul 20 Ocak 2016 #1 yapılan ihracata istinaden bir miktar eşya Ülke'ye geçici ithalat olarak girdi. giren dönemde 157/120 olarak kayırlarıma aldım. ve 12 ayda çıkışı gerçekleşti ters madde usulüne uygunmudur ? değerli cevaplarınızı bekliyorum.
yapılan ihracata istinaden bir miktar eşya Ülke'ye geçici ithalat olarak girdi. giren dönemde 157/120 olarak kayırlarıma aldım. ve 12 ayda çıkışı gerçekleşti ters madde usulüne uygunmudur ? değerli cevaplarınızı bekliyorum.
ferhat Moderator Forum Yönetimi Üyelik 6 Haz 2005 Mesajlar 8,057 Konum İSTANBUL 21 Ocak 2016 #2 İlkerMnv' Alıntı: yapılan ihracata istinaden bir miktar eşya Ülke'ye geçici ithalat olarak girdi. giren dönemde 157/120 olarak kayırlarıma aldım. ve 12 ayda çıkışı gerçekleşti ters madde usulüne uygunmudur ? değerli cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Sayın İlkerMnv Aslında yapılan işlem yanlış ama, giren dönemde 157/120 olarak kayıtlarınıza aldı iseniz ve 12 ayda çıkışı gerçekleşti ise ters madde yapabilirsiniz
İlkerMnv' Alıntı: yapılan ihracata istinaden bir miktar eşya Ülke'ye geçici ithalat olarak girdi. giren dönemde 157/120 olarak kayırlarıma aldım. ve 12 ayda çıkışı gerçekleşti ters madde usulüne uygunmudur ? değerli cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Sayın İlkerMnv Aslında yapılan işlem yanlış ama, giren dönemde 157/120 olarak kayıtlarınıza aldı iseniz ve 12 ayda çıkışı gerçekleşti ise ters madde yapabilirsiniz