Tasfiye Halinde Şirket E-Defter Süresi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neslisah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neslisah

Katkı Sunan Üye
merhaba 09/09/2025 tarihli tasfiye kararı 10/09/2025 tarihinde tescil edildi. Şirket 3 aylık e-defter kapsamında en son haziran sonuna göre e-defterleri gönderildi., Gib dijitalden e-defter tasfiye halinde kısmından dilekçe gönderdim.henüz bilgi gelmedi.
Temmuz Ağustos ve 9 Eylül tarihine kadar olan e-defterleri ne zaman göndermem gerekiyor...9 Eylül itibarı ile e-defteri ne zaman göndermeliyim...tasfiye dönemini 3 aylık seçmiştim..3 aylık e-defter kapsamında mı kalıyorum aylık olmak için başvuru gerekiyor mu.bilgi rica ediyorum.teşekkürler.

merhaba 09/09/2025 tarihli tasfiye kararı 10/09/2025 tarihinde tescil edildi. Şirket 3 aylık e-defter kapsamında en son haziran sonuna göre e-defterleri gönderildi., Gib dijitalden e-defter tasfiye halinde kısmından dilekçe gönderdim.henüz bilgi gelmedi.
Temmuz Ağustos ve 9 Eylül tarihine kadar olan e-defterleri ne zaman göndermem gerekiyor...9 Eylül itibarı ile e-defteri ne zaman göndermeliyim...tasfiye dönemini 3 aylık seçmiştim..3 aylık e-defter kapsamında mı kalıyorum aylık olmak için başvuru gerekiyor mu.bilgi rica ediyorum.teşekkürler.

Tasfiye sonuçlanana kadar edefter kapsamındasınız. Defterlerinizi elektronik olarak tutmaya devam edeceksiniz.

Öncelikle KAMU SM den yeni ünvanınıza ait mali mührünüzü alın, Ünvanınızın değiştiğine dair dilekçenizi Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya fotokopisiyle birlikte Başkanlıgin adresine iadeli taahütlü olarak gönderin.

Dilekçeniz işleme alındığında e-fatura ve e-defter ile ilgili gerekli güncellemeler yapılınca tarafına dönüş yapılacaktir

Tescil tarihinden önceki defterlerinizi eski ünvan iile tescil tarihinden itibaren ki elektronik defterlerinizi de yeni ünvan ile tutacaksınız.