Tazminat Davasını Kazandım, Paramı Nereden Alabilirim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan badboy41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:confused:Merhabalar iş mahkemesine avukatım aracılıgıyla 2013 yılında eski çalıştığım işyerine dava açtık.geçen ay karara bagladı mahkeme karşı tarafın 13000lira ödemesine karar verdi.avukat 8 gün süresi var dedi 8gün sonra icra yoluyla alırız dedi yalnız şimdi avukatım hiç bir bilgilendirme yapmıyor ben seni arayacagım diyor geçiştiriyor aramıyor sormuyor.edevlet üzerinden mahkeme dosyalarıma bakıyorum karara bağlanmıştır yazıyor temyiz etseler edevlette gözükmesi gerekmiyormu.avukatın karşı taraftan parayı alıp almadığını nerden ögrenebilirim.birde bu mahkeme masraflarını karşı tarafa yüklemiyorlarmı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler:confused:

genelde parayı avukatlar alıp hemen vermiyor masrafları karşıdan alması gerekirken sana şu masrafı-bu masrafı gibi ödemeler çıkarıp seni yolmak istiyor aman ha dikkat et paranın peşine düş

:confused:Merhabalar iş mahkemesine avukatım aracılıgıyla 2013 yılında eski çalıştığım işyerine dava açtık.geçen ay karara bagladı mahkeme karşı tarafın 13000lira ödemesine karar verdi.avukat 8 gün süresi var dedi 8gün sonra icra yoluyla alırız dedi yalnız şimdi avukatım hiç bir bilgilendirme yapmıyor ben seni arayacagım diyor geçiştiriyor aramıyor sormuyor.edevlet üzerinden mahkeme dosyalarıma bakıyorum karara bağlanmıştır yazıyor temyiz etseler edevlette gözükmesi gerekmiyormu.avukatın karşı taraftan parayı alıp almadığını nerden ögrenebilirim.birde bu mahkeme masraflarını karşı tarafa yüklemiyorlarmı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler:confused:

Böyle birşeyi hiç bir avukat kolay kolay yapamaz. Eğer yaparsa baroya şikayet edilir ve avukatlık yapamaz. Davanız henüz temyizden dönmemiştir. Masrafları karşı tarafdan icra yolu ile alacaksınız. Elbette sık sık takip edin dosyanın durumunu sorun.

aynende öyle yapıyor bilmem ne harç parası lazım diyor oraya şu kadar verdik buraya bu kadar verdik diyor. 13000liradan 10000lira gibi bir para geçecegini söylüyor elime.davayı açarken 800lira zaten vermiştim avukata. temyize gidip gitmediğinide bilmiyorum avukat mahkemeden yazı bekliyorum diyor başka bişey demiyor hala arayacak kesin parayı aldı yoksa neden edevlet üzerinden göremiyorum dava sürecini temyize gitse gözükmüyormu ne yapıldığı. icra müdürlügünden herhangi bir bilgi alabilirmiyim